Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Årets Læreplads 2022 går til STARK Ribe

FUT prisen ‘Årets Læreplads’ blev igen i år offentliggjort på generalforsamlingen, der blev afholdt hos VELUX A/S.

Prisen gives til den trælast eller det byggemarked, der har været årets mest fantastiske læreplads. Efter at have læst alle 10 indstillinger fra elever, der mener lige præcis deres læreplads fortjener den præstigefyldte pris, var dommerne dog ikke i tvivl.

Valget faldt på START Ribe efter indstilling fra førsteårseleverne Benjamin Bøgen, der er elev i værktøjsbutikken og Nicklas Frederiksen, der er elev i trælasten.

Begrundelsen lød blandt andet:

  • Årets læreplads går i 2022 til en læreplads, der ikke kun på det professionelle plan, men også det menneskelige plan, har ydet en ekstra indsats.
  • En læreplads, der fra dag 1 har haft planer klar for begge elevers uddannelsesforløb. Planer, de selv har haft mulighed for at påvirke, men som samtidig hurtigt har gjort dem fortrolige med mange arbejdsgange i virksomheden.
  • En læreplads, hvor der både har været introduktion i virksomheden, men også introduktion til hele STARK-kæden.
  • En læreplads, hvor eleverne bliver vist stor tillid og hurtigt for selvstændigt ansvar, men altid med en kollega til at spørge til råds.
  • En læreplads, der er inkluderende både socialt og i forhold til eksterne leverandører. Eleverne har allerede været på kurser og har deltaget i diverse leverandørarrangementer.
  • En læreplads og en uddannelsesansvarlig, der har introduceret eleverne til FUT for at sikre at de får solidt netværk i deres nye branche.

 

Der er ingen tvivl Benjamin og Nicklas er begejstrede for deres læreplads:

Vi syntes at alle ansatte i STARK Ribe fortjener anerkendelse for deres mangfoldig, deres humør og deres vilje til at lære fra sig! Derfor indstiller vi STARK Ribe til Årets Læreplads pris 2022!

 

Det er vores 2 elever Benjamin Bøgen og Nicklas Frederiksen, der har nomineret os til denne pris og da jeg læste hvorfor blev jeg stolt, rørt og ydmyg. Årets Læreplads 2022 er absolut en af de sejeste priser vi i vores branche kan opnå, for den kan kun opnås, hvis alle på matriklen byder deres kollegaer velkomne, selv er glade for at gå på arbejde og inkluderer dem i deres travle hverdag, siger trælastdirektør Christian B. Christiansen.

 

Med prisen følger kr. 10.000 til et socialt arrangement for STARK Ribe. Endnu engang stort tillykke til STARK Ribe.

 

Er du også elev i den fedeste virksomhed, så kan du kan allerede nu indstille din læreplads til næste års pris – klik her og læs hvordan

Nyhedsarkiv
Scroll to Top