Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Meld dig ind

Bliv medlem af Danmarks største brancheorganisation for trælast og byggemarked

Til dig der er færdiguddannet

Med et medlemskab i FUT bliver du en del af en aktiv branche­forening, der giver dig mulighed for at deltage i spændende fag­arrangementer, studierejser i ind- og udland og meget mere. Vi er en forening af specialister, som værner om faglighed og udvikling indenfor vores felt. Vi tilbyder sparring, inspiration og netværk, der gør en forskel i dit daglige arbejde. Vi bygger stærke relationer og venskaber, som varer hele livet.

FUT’s medlemmer er elever, funktionærer og selvstændige beskæftiget indenfor trælast, bygge­markeder og bran­chens leverandører.

Medlemskontingentet er kr. 395,- pr. kalenderår.

For elever og lærlinge – gratis medlemskab

Undertegnede, der er beskæftiget som trælast-elev indenfor handel med trælast, hårdttræ, finér og byggematerialer/byggemarked eller beskæftiget hos leverandører til ovennævnte, anmoder herved om optagelse i FUT – Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk.

Optagelse som medlem er ifølge foreningens vedtægter betinget af bestyrelsens godkendelse, og nedenstående oplysninger må nøje besvares. Medlemskab er personligt og kan ikke overdrages. Medlemskabet er først gyldigt, når du får en bekræftelse fra FUT.

Jeg er indforstået med, at mit medlemskab er gratis, så længe min uddannelsesaftale løber.
Herefter overgår jeg til at være medlem på de normalt gældende betingelser (pt. er kontingentet kr. 350,- pr. kalenderår).

Jeg er ligeledes indforstået med, at FUT – såfremt jeg oplyser min email-adresse herunder, kan benytte denne til at sende mig information med relevans til foreningens virke og aktiviteter.

Yderligere information om medlemskab af FUT kan fås ved henvendelse til Marianne Mouritzen på FUTs sekretariat hos Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77.

Indmeldelse

Scroll to Top