Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Statements

Det siger vores medlemmer om klubben

"I fermacell er vi stolte af nu at kunne kalde os medlem af Erhvervsklubben i FUT. Vi har i de senere år oplevet stor vækst i salget af vores produkter, og den ære tillægger vi primært den gode rådgivning ude hos vores forhandlere. Det er derfor også en af grundene til, at vi meget gerne støtter FUT, og det store arbejde, der lægges i foreningen. Som leverandør af fibergips og fibercement til byggebranchen er FUT et naturligt sted for fermacell at bidrage og være tilstede. Vi glæder os til at deltage i de mange interessante arrangementer og være en del af netværket omkring FUT."
"Vi er i Walltec A/S stolte over at blive nyt medlem i Erhvervsklubben hos FUT. Som leverandør af facadeplader til den danske byggebranche, lægger vi stor vægt på gode relationer og godt og tæt samarbejde med de danske tømmerhandlere. Det skal være nemt at handle med Walltec A/S, og derfor er det vigtigt for os at have fingeren på pulsen således, at vi kan efterstræbe at tilbyde den bedste service efter branchens krav. Et erhvervsmedlemsskab i FUT er derfor oplagt for os. Vi vil gerne anerkende det fantastiske arbejde, der laves i FUT. De mange gode tilbud og lærerige studieture, giver medlemmerne gode muligheder for at opbygge relationer på tværs af branchen."
"Vi har valgt at blive medlem af FUTs Erhvervsklub, da vi erfarer, at en del tømmerhandlere ikke har så stort kendskab indenfor linoliemaling og hvilke af vores produkter, der kan bruges til restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger. Derfor stiller vi gerne vores faglige viden til rådighed for FUTs medlemmer. Vores motto er ”Fremstilling af maling er en kunst”. Skovgaard & Frydensberg er producent af højkvalitets linoliemaling samt en del produkter til restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger."
"Vi har fokus på at styrke vores samarbejde med trælaster og byggemarkeder og ser FUT som et relevant forum. Ved Metabo ved vi, at udvikling og innovation går hånd i hånd, og derfor er information og formidling vigtige parametre. Feedback fra vores kunder og fra håndværkerne, der bruger maskinerne, er super vigtigt input for at udvikle fremtidens produkter til fremtidens håndværkere. Fra professionelle til professionelle. Vi ser frem til et godt samarbejde med FUT."
"Hos Lamipro ønsker vi at holde os tæt på tømmerhandlerne og få så nøjagtigt et indblik som muligt i jeres hverdag, krav, behov og de overordnede strømninger, der rører sig i branchen. Vores indblik i og overblik over jeres branche bliver mere detaljeret og nuanceret via vores medlemsskab af FUT, og i sidste ende betyder det, at vi altid kan tilbyde de rette produkter til de danske tømmerhandlere."
"Vi har i MV Produkter valgt at blive medlem i FUT’s Erhvervsklub, da vi mener, at foreningen rammer en bred vifte af folk inden for byggefaget. Samtidigt henvender FUT sig til det segment, vi også ønsker at henvende os til inden for byggeriet."
"For Outline Vinduer er et samarbejde med FUT en naturlig forlængelse af det samarbejde vi allerede har med trælaster og byggemarkeder over hele landet. Vi har konstant fokus på at videreudvikle både produkter og services som skiller sig ud og hos os er ”Easy Business” for vores kunder et mantra, som vi lægger os i selen for at følge hver eneste dag. Derfor er alle former for netværk og sparring vigtige elementer i vores mål om at højne kendskabet til og præferencen for Outlines danskproducerede kvalitetsvinduer og -døre. Vi ser from til et spændende samarbejde med FUT og deres mange medlemmer."
Scroll to Top