Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Tag med på studietur kun for trælastelever

Få den nyeste viden om byggematerialer, og få produktkendskab og salgsargumenter tilpasset dine kunders købsadfærd

 

• Sted: Nordjylland
• Dato/tid: 6.-9. oktober 2020
• Tilmeldingsfrist: 14. september 2020
• Mail for tilmelding: kac@bcsyd.dk
• Pris: 500,- kr. (elever) / 1.995,- kr. (ikke elev men FUT medlem)

Oplev produktion af nogle væsentlige produkter i din hverdag. Få den nyeste viden om byggemateriale, og få produktkendskab og salgsargumenter tilpasset dine kunders købsadfærd, som kan styrke dit daglige salgsarbejde. Bliv klogere på hvad du kan gøre for at styrke det passive salg gennem udstillinger og aktivteter hjemme i virksomheden, og få inspiration som du f.eks. kan bruge i forbindelse med din kommende fagprøve.
På årets studietur kommer du til at opleve, hvordan nogle af de væsentlige produkter i din hverdag bliver produceret, når vi besøger Lindab, Aalborg Portland, Rold Skov Savværk, Knauf og Keflico.
Udover at få den nyeste viden om byggematerialerne, kommer du hjem med produktkendskab og salgsargumenter tilpasset kundernes købsadfærd, som du kan bruge i dit salgsarbejde hjemme i virksomheden.

Turen har udgangspunkt på Business College Syd – Mommark, og arrangeres i samarbejde med Handelsfagskolen i Odder og FUT.

Den første dag bruges på sammenrystning og at lære hinanden at kende. Du vil blive undervist i – og arbejde med opgaver om – hvordan du kan styrke det passive salg gennem salgsfremmende udstillinger og aktiviteter i trælasten, og du får inspiration, du f.eks. kan bruge i forbindelse med fagprøven.
Studieturen udbydes som valgfaget Vareeksponering og events, og der vil være opgaver undervejs, ligesom du vil få karakter for turen og den vil fremgå af uddannelsesbeviset.
Målet med studieturens fag er:
• Eleven skal kende en eller flere vare- eller produktgruppers brugsegenskaber, anvendelse og vedligeholdelse.
• Eleven skal kende de forhold, som påvirker kundernes købsadfærd herunder forbrugerprofil, livsstil og trend.
• Eleven skal kende til salgsfremmende placering i vinduer og salgsarealer.
• Eleven skal kunne igangsætte salgsfremmende aktiviteter i salgslokaler og vinduer.

Vi tager forbehold for aflysning eller ændringer alt efter udviklingen omkring Covid-19.

Se studieturens program her

Lidt om de virksomheder vi skal besøge, når vi drager til Nordjylland:

Lindab
Lindab startede i Jels i 1992 og er nu ca. 110 ansatte på matriklen – fordelt på produktions- og kontorpersonale.
Lindab producerer produkter i tyndpladestål.
I Jels produceres der tag- og facadeprofiler, RdBX lægter (gips lægter), inddækninger samt industri- og garageporte.
Jeres besøg vil indeholde en fabriksrundtur samt en indføring i Lindabs produkter og services.

Aalborg Portland
Aalborg Portland er Danmarks eneste cementproducent, og verdens største producent af hvid cement. Aalborg Portland er en af de førende producenter i verden inden for at energioptimere produktionen af cement og derved reducere klimabelastningen.

Rold Skov Savværk
Rold Skov Savværk A/S er ejet af Lindenborg Gods A/S, der arealmæssigt er et af landets største godser. Rold Skov Savværk er en af fire datterselskaber i koncernen, der beskæftiger ca. 115 medarbejdere og har en omsætning på godt 200 mio. kr.
Rold Skov Savværk A/S omfatter to savværksenheder i henholdsvis Arden og Sabro. Det er en af landets største grupper af nåletræsavværker for opskæring af konstruktionstræ med salg til såvel den danske som andre europæiske landes byggesektorer. Der skæres tilsammen ca. 145.000 m3 råtræ til ca. 70.000 m3 færdigvare.

Knauf
Knauf Danmark har hovedkontor i Hobro, hvor produktionen af ca. 90% af sortimentet indenfor gipsbaseret plade- og loftprodukter foregår. Der er pt. ca. 200 medarbejdere i Danmark.
Er markedsledende på letbyg i Danmark og har en årlig omsætning på ca. 475 mio. kr.
Knauf Danmark beskæftiger ca. 35.000 medarbejdere på verdensplan.

Keflico
Keflico har hovedkontor og lager i Støvring syd for Aalborg. Keflico er specialist i kvalitets hårdttræ, modificeret træ, krydsfinér, træfiberplader og mange andre inspirerende, træbaserede produkter til det danske byggeri og industrien.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top