Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Så blev lærepladsprisen 2022 indløst!

Til generalforsamlingen 2022 løb STARK Ribe med prisen som årets lærerplads. Efter en god omgang betænkningstid til rette aktivitet har de nu været afsted og indløst prisen på de 10.000 kr i økonomisk støtte til et socialt arrangement.

Her er hvad Nicklas Frederiksen, som var den ene af to der indstillede STARK Ribe, fortæller om deres arrangement.

En aften med kollegial hygge og padeltennis!

I februar 2024 var vi 13 kolleger fra Stark Ribe på tur til en aften med sjov og konkurrence. Vi havde vundet lærerpladsprisen i 2022, og det skulle fejres ordentligt! Der gik lidt tid med at få fundet den rette aktivitet, men efter et års udarbejdelse, så lykkedes det.

Fra Ribe blev bussen sat i gear og vi var klar på en spændende aften. Destinationen var Kolding, hvor der ventede et par padelbaner og en aften fyldt med spil og samvær.

Da vi ankom, blev holdene dannet. Stemningen var høj, og alle var klar til at dyste, uanset om det var erfarne padeltennis spillere eller første gangs deltagere. Det var en aften, hvor alle gik til makronerne!

Smil og latter fyldte luften, mens konkurrencen blev intens på banerne. Der var storspil på banerne – og til tider knap så meget storspil. Men der var masser af hygge og højt humør.

Efter intense kampe og sjove øjeblikke blev det vindende hold fejret med præmier, mens vi andre måtte ‘nøjes’ med kolde øl, lækre sandwichs og chips.

Så når vi tænker tilbage på den aften i Kolding, er det ikke bare padeltennis, vi mindes. Det er smilene, latteren og fællesskabet, der gjorde aftenen uforglemmelig. For i sidste ende er det ikke præmierne, der definerer en god firmaaften – det er det gode selskab og øjeblikkene delt med vores kollegaer, hvor alt ikke behøver at gå op i træ og bruttoavance. 😊

Nyhedsarkiv
Scroll to Top