Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Skal dit firma være med i et af branchens største fællesskaber?

FUT kan tilbyde jeres virksomhed et medlemskab af vores Erhvervsklub, der giver jer synlighed overfor trælast og byggemarkedernes ansatte

FUT’s vision er at være branchens største fællesskab på tværs af branchens kæder og leverandører, og dette kommer vi kun i mål med, hvis I er med.

Som Erhvervsmedlem kan I, i samarbejde med FUT, arrangere events, ind- og udlandsture, virksomhedsbesøg og meget mere. Medlemskabet gør, at branchens medlemmer har mulighed for at få skabt et unik kendskab til netop jeres virksomhed. Denne mulighed for jer gør, at I kan ramme bredere på tværs af hele branchen.

Derudover har I mulighed for at deltage i de mange arrangementer, som FUT tilbyder, hvor I igen har muligheden for at skabe et stærkt netværk og gode relationer.

Synligt logo

Med et medlemskab bliver jeres logo synligt via alle vores medier over for ca. 800 FUT medlemmer. Vi opererer i dag på både Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende holder vores medlemmer opdateret. I har også muligheden for at tilkøbe annoncer i vores FUT-blad, der udkommer tre gange årligt og bliver sendt ud til alle vores medlemmer.

Som nyt Erhvervsmedlem får I tildelt en helside i FUT-bladet, hvor I kan fortælle medlemmerne, hvad I ønsker for jeres medlemskab samt gøre en unik og god reklame for jeres virksomhed.

Som medlem i FUT Erhvervsklub kan I bl.a. arrangere virksomhedsbesøg for FUT’s medlemmer. I april 2017 var vi f.eks. på besøg på Rationels fabrik i Polen.

Så hvis du ikke vil gå glip af alle fordelene ved FUT Erhvervsklub, så meld dig ind i dag.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et medlemskab, skal du kontakte bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Lerche-Thomsen på ntj@kundedemo.kreativpartner.dk eller ring 61 70 73 72.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top