Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT søger nye medlemmer til bestyrelsen

udfordring

Har DU lyst til at sætte dit ”fodaftryk” indenfor trælast og byggemarkedsbranchen, så er det lige dig, vi står og mangler i FUT’s bestyrelse.

Vi søger et eller flere bestyrelsesmedlemmer til at varetage FUT’s visioner og mål for den fremtidige udvikling af branchen. Arrangere ind- og udlandsrejser for vores mange medlemmer. Vi søger nye hænder, der kan hjælpe med at holde gang i foreningen og være med til at sikre foreningens eksistens i fremtiden.

Arbejdet i bestyrelsen er ulønnet, og vi går meget op i, at man skal have tid til sit primære arbejdsliv, privatliv m.m.. Alligevel er det vigtigt, at du både har tiden, lysten og drive til de opgaver, møder og arrangementer, vi sammen sætter.

Geografisk er bestyrelsen repræsenteret i hele landet, og det vil derfor være et plus, hvis du bor i Jylland, men det er bestemt ikke et krav.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så kontakt venligst formand Jim Linderod Christiansen på tlf. 27 80 27 40 eller jlc@kundedemo.kreativpartner.dk

 

En kort beskrivelse af tidsforbruget:

  1. Sidste mandag i hver måned er der telefonisk bestyrelsesmøde kl. 19-20.
  2. Bestyrelsen mødes fysisk til bestyrelsesmøder ca. fire gange årligt inkl. generalforsamlingen og udlandstur.
  3. Generalforsamlingen ligger altid den første lørdag i november.
  4. Vi arrangerer ture for vores medlemmer. Her deltager typisk to fra bestyrelsen. Der er ca. 2-3 arrangementer om året af 1-3 dages længde.
  5. FUT som valgfag på handelsfagskolerne Mommark og Odder; ”Frø til Hylde”. Her deltager typisk en fra bestyrelsen.
Nyhedsarkiv
Scroll to Top