Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Erhvervsklubben: Velkommen til Nordic Retail

Nordic Retail er i foråret blevet medlem af FUT’s Erhvervsklub:

I Nordic Retail er vi sat i verden for at hjælpe detailvirksomheder med at effektivisere og optimere deres processer og aktiviteter.

Så kort kan det faktisk forklares, hvis vi skal opsummere, hvad vi kan gøre for vores kunder og deres kunder. Det er nemlig den helt centrale målsætning i alt, hvad vi foretager os, at vores arbejde skal gøre arbejdet lettere for detailvirksomheders personale, samt oplevelsen lettere for de kunder, der besøger butikkerne.

Derfor, vi har valgt sloganet ”Retail made easy”.

Forretningsområder

Vi har specialiseret os i seks forretningsområder, hvor vi tilbyder løsninger, der kan hjælpe detailvirksomheden med at mindske sit svind, frigøre ressourcer, og skabe mersalg:

Inden for sikkerhed:

  • Videoovervågning
  • Varesikring
  • Installation & service

Inden for butiksdrift:

  • Køsystem
  • Skiltning
  • Prispistol

Markeder

Nordic Retails primære markeder er Danmark og Sverige, hvor vi tilbyder vores fulde sortiment af løsninger inden for såvel sikkerhed som butiksdrift. Vi både leverer og tilbyder installation og service i alle dele af de to lande.

Vores hovedkontor ligger i Ballerup lige nord for København. Derudover har vi kontor i Gøteborg i Sverige, samt et ekstra lager i Silkeborg i Danmark.

Professionel rådgivning

Vores fornemste opgave er, via tæt dialog med kunden, at finde frem til den konkrete udfordring, som kunden står med i sin butik. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale om, hvordan man kan komme butikkens svind til livs, hvordan butikken bliver bedre til at generere mersalg, eller hvordan butikken kan gøre mere effektivt brug af sit personale.

Læs mere på: www.Nordic-Retail.com

     

Nyhedsarkiv
Scroll to Top