Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Icopal er nyt medlem i FUT Erhvervsklub

Icopal Danmark tilslutter sig FUT

Med et ønske om, at være en del af fællesskabet og bevægelsen FUT – Foreningen for unge trælast- og byggemarkedsfolk, bliver Icopal Danmark nu en del af FUT erhvervsklub.

Vi er stolte af at kunne byde en af branchens store drenge velkommen i FUT. Det tyder på at opbakningen til FUT er intakt og at vi sammen skal løfte i flok til at gøre branchen til et bedre sted at være. Vi håber på at kunne få nogle gode synergieffekter ud af samarbejdet med Icopal, og skabe nogle gode arrangementer og tiltag for vores medlemmer.

Salg- og Marketing Ansvarlig hos Icopal, Flemming Adolfsen er ligeledes yderst tilfreds med samarbejdet og udtaler:

“Icopal Danmark a/s ønsker at have et tæt samarbejde med alle de centrale aktører i byggebranchen, og her ser vi FUT som en vigtig del af helheden. Som dansk produktionsvirksomhed er det af strategisk vigtighed, at vi konstant lytter til og er i dialog med markedet, dette gælder for såvel produktudvikling som forretningsmæssig innovation. I denne forbindelse ser vi FUT som et attraktivt forum, hvor vi på den ene side kan få feedback fra medlemmerne samtidigt med, at vi kan bidrage med indsigt og inspiration fra vores del af værdikæden.”

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top