Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Davidsen satser på Fællesskabet – FUT.

Davidsen melder sig nu ind i FUT erhvervsklub og bliver del af et netværk, der er repræsenteret af nogle af de vigtigste og mest betydningsfulde virksomheder i byggevarebranchen. Det er et netværk der bekymrer sig for fællesskabet i branchen og som vil dyrke det.

Da FUT lancerede deres nye Jobbank for trælast- og byggemarkeder, var Davidsen blandt de første til at annoncere jobopslag på siden. Siden har de været aktive i, at få deres elever med på den kommende studietur til Riga, hvor 9 elever deltog. Nu har de ydermere meldt deres ankomst til FUT erhvervsklub.

”Vi er begejstret for i FUT, at Davidsen tror på os. Davidsen går blandt de forreste i kampen på at uddanne unge og håbefulde branchetalenter og derfor er vi stolte over, at Davidsen nu melder sig ind i FUT erhvervsklub” udtaler Stephan Schytt Thomsen, Formand fra FUT og fortsætter: ”det viser samtidig, at der stadig er tiltro til FUT som branchens fælles netværksplatform”.

Med erhvervsklubmedlemskabet får Davidsen nu mulighed for at positionere sig mere intensivt over for branchens unge, hvor de får et talerør imod 900 branchefolk og muligheden for at lave arrangementer for FUT medlemmerne.

Heller Have, HR-Chef i Davidsen udtaler:

“Davidsen vil gerne gøre en masse for at støtte branchens unge. FUT er et rigtig godt samlingspunkt, og det glæder os, at FUT i stadig højere grad giver branchen mulighed for at finde sammen i et fællesskab, både i forhold til faglighed og sociale arrangementer på tværs af kæder og forretninger.

Davidsen har i øjeblikket 45 elever og yderligere 2 er ansat med opstart inden for nær fremtid. Fællesskabet er også vigtigt i vores virksomhed. Et eksempel på at vi udvikler og styrker fællesskabet blandt vores elever er studieture: vores trælast og logistikelever har som nævnt været i Riga med FUT, og i øjeblikket er vores byggemarkedselever i Vietnam for at besøge vores producenter af havemøbler der.

Af samme grund glæder det os, at FUT på generalforsamlingen har ændret vedtægterne, så byggemarkederne fremover også bliver en del af branchefællesskabet i FUT, herunder også at der etableres en fagprøvepris til de nyuddannede byggemarkedselever.

Vi tror på at fællesskabet – i FUT og hos Davidsen – medvirker til at fastholde medarbejdere i branchen i mange år. Vi frygter, at hvis der måske igen bliver travlhed i branchen, så vil der blive mangel på faglært personale – det ønsker Davidsen at bidrage til ikke bliver tilfældet.”

Kunne erhvervsklubben være noget for jer? Så kontakt Martin Høegsberg på mho@kundedemo.kreativpartner.dk eller se nærmere på www.fut.dk

 

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top