Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT Generalforsamling hos RIAS var en succes

Medlemmer af FUT var lørdag d. 1 november, samlet i Roskilde til FUT’s traditionsrige generalforsamling. Her blev præsenteret nye visioner og handlingsplaner for, hvordan FUT skal genvinde sin storhedstid.

Dagen hos RIAS var fyldt med gode drøftelser om FUT’s fremtid. Alle var enige – vi skal i FUT kæmpe for at gøre en masse for vores medlemmer, så FUT igen har sin berettigelse.

Dagen bød også på et farvel til den afgående formand Bo Grønfeldt og et goddag til Martin Høegsberg som træder ind i bestyrelsen. Ydermere, blev der fundet en ny formand i Stephan Schytt Thomsen og vi fik kåret de tre største talenter i branchen, der blev belønnet for deres fagprøve ved at modtage den prestigefylde fagprøvepris’ første, anden og tredje plads.

Sidste år på generalforsamlingen blev der diskuteret om FUT skulle give op og lukke som forening. Nogle mente, at FUT’s storhedstid havde været og vi skulle behandle det med respekt, ved at lukke foreningen. Heldigvis blev forslaget nedstemt. Men det gav bestyrelsen blod på tanden, og vi har i det seneste års tid, brugt masser af kræfter på at genvinde FUT’s berettigelse i branchen. Vi har lagt en god bund for den nye bestyrelse at arbejde videre på, og 2014/2015 skal vi profitere på indsatsen, kæmpe videre og derved vise vores værd over for vores medlemmer.

Det var trist at skulle sige farvel til Bo Grønfeldt, da han havde været primus motor på at drive FUT ud af krisen – og det siger vi tak for. Og fremtiden ser lys ud, da vi sammen i bestyrelsen, har sørget for at opgaverne i FUT er blevet decentraliseret ud til de forskellige bestyrelsesmedlemmer. Det giver os mulighed for, at kæmpe og løfte i flok for at få foreningen tilbage på sporet. Generalforsamlingen havde også Anja Andersen på besøg, til et inspirerende foredrag som FUT bestyrelse vil have i baghovedet når der skal kæmpes for foreningens fremtid.

Et kæmpe tak skal lyde, for RIAS værtsskab. Det var en fornøjelse at afholde generalforsamlingen i disse rammer og vi takker for et rigtig godt arrangement og samarbejde.

Læs mere om generalforsamlingen i den nye FUT blad der udkommer i januar. Det kommende nummer af FUT bladet sætter fokus på, hvorfor at man skal vælge FUT til og ikke fra.

_MG_2912 _MG_3085 _MG_3032 _MG_3024 _MG_2925 _MG_3091 _MG_2924 _MG_3096 _MG_3097 _MG_2934 _MG_2971 _MG_3099 _MG_3101 _MG_2979 _MG_3011 _MG_3104

 

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top