Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Fuck Janteloven – Tilmeld jer Anja Andersens opsang

Når RIAS i Roskilde er vært for FUT’s årlige generalforsamling, er det med en gæst af en helt særlig karakter. Mød Anja Andersen der fortæller om coaching fra et nyt perspektiv og om de ingredienser, der kan få et team af spillere eller medarbejdere til at bygge videre på egne succeser og dermed levere helt ekstraordinære præstationer. Det kan være, når et håndboldhold bliver i stand til selv at stå for træningen, taktikken til en kamp, vælge oversiddere, selv skifte ud og vinde en vigtig udekamp uden træneren på sidelinjen.

Du får også et indblik i hvordan blindspots og skjulte overbevisninger står i vejen for forandringer og udvikling af ledere og specialister. Hun belyser også, hvordan disse kan elimineres via træning for at udvikle High Performance i ledelse.
FUT vil på generalforsamlingen bl.a. også gennemgå den nye kommunikationsstrategi og præsentere branchens nye jobbank, som FUT har fået skabt.

Vi må desværre også sige farvel til vores kære formand, Bo Grønfeldt. Bo takker af efter 4 år i bestyrelsen, hvor han har bidraget med god kampånd og visioner, der har været med til at være afgørende for, at FUT overlever som forening og har genfundet sin berettigelse i branchen.

Meld jer til det spændende arrangement på generalforsamlingen hurtigst muligt på fut@kundedemo.kreativpartner.dk eller ring på 45 80 78 77

Program Rias

Nyhedsarkiv
Scroll to Top