Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT Studietur til Riga – Baltikums Perle

Rejser du med FUT til Letlands hovedstad, Riga, møder du en dynamisk by, der værner om sin historie og har blikket rettet mod nye og spændende tider. Riga byder bl.a. på grønne parker, museer, kunstgallerier, smukke kirker, farverige markeder, trendy caféer, hyggelige barer og meget mere. Arkitektonisk er Riga også en sand perle.

Så tag med FUT til Riga, hvor turen står på faglige arrangementer, ishockey kamp og sightseeing i Riga.

De faglige arrangementer byder blandt andet på et besøg hos Kvist Møblers krydsfinér fabrik, hvor vi ser produktionen fra start til slut. Ydermere, byder turen på en udflugt til Pindstrup Mosebrugs produktion og en tur på den danske ambassade i Letland. På ambassaden vil Ambassadør Per Carlsen holde foredrag om, hvad det vil sige at være diplomat i Letland. Per Carlsen kommer også ind på hans tid som ambassadør i det gamle sovjetunion, hvor spionerne stod på hvert et gadehjørne.

*Turens program er udarbejdet med forbehold for ændringer. Prisen inkluderer fly, hotel og transport rundt i Letland. Hav derfor selv lommepenge med. Man kan komme langt for pengene i Riga.

Seneste udmelding er d.22.09.2014, men vi ser helst at I booker plads på turen hurtigst muligt af hensyn til flybilletter. Meld Jer på turen på sth@kundedemo.kreativpartner.dk.

Turens program er udarbejdet med forbehold for ændringer:

riga program

 

ambskilt3Summit-2013-OLD_Riga2610-riga-thinkstockfe_bl300__200_wide_03

Nyhedsarkiv
Scroll to Top