Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Vi byder DOLLE velkommen i FUT erhvervsklub

Vi er glade for i FUT at kunne byde Dolle velkommen i FUT Erhvervsklub. Et samarbejde der kan give os muligheden for at arrangere spændende faglige arrangementer med vores medlemmer og deDolle_CMYK videot giver os troen på, at FUT stadig er en attraktiv samarbejd- og sparringspartner i byggevarebranchen.

Hos Dolle Nordic er de glade for samarbejdet, og Marketingchef Helle Weesgård kan se mange fordele i et erhvervsklubmedlemskab.

” Dolle Nordic vil gerne medvirke til at øge kendskabet til vores produkter, og FUT er en vigtig kanal med mange engagerede medlemmer, som vi naturligvis gerne vil mødes med. Hos Dolle er 10% ansat i udviklingen, og for at få viden om kundernes behov og ønsker, håber vi at igennem et samarbejde med FUT, at ville kunne få vigtig input til udviklingen af fremtidens produkter,” udtaler Marketingchef hos Dolle,  Helle Weesgaard.

Dolle er verdens største producent af lofttrapper, som sælges i hele verden. Dolle producerer også gelændere, trapper og det nyeste er modulopbyggede terrasser. Terrasserne er modulopbygget og hurtige at sætte op. Hos Dolle er de 400 ansatte, hvoraf de 100 er ansat i Danmark på hovedkontoret.

Dolle_Murermester_Terrasse_BalystrenormandieDolle_Nibe_160614_IMG_6276

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top