Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Velkommen til de to nyeste medlemmer i bestyrelsen

Vi byder velkommen til de to nyeste medlemmer af FUTs bestyrelse: Daniel Green Larsen og Bo Louring. Herunder giver de en lille introduktion, så vi kan lære dem lidt bedre at kende.

daniel_223x223

Daniel Green Larsen
Mit navn er Daniel Green Larsen, og jeg er 30 år. Jeg bor i Dragør sammen med min kæreste og vores datter på halvandet år. Jeg har tilbragt over 10 år i branchen, da jeg startede tilbage i 2007 som trælastelev i Elling Tømmerhandel nord for Frederikshavn. Jeg havde forinden aftjent min værnepligt ved Livgarden i København, og da jeg efter min elevtid havde brug for at prøve kræfter med noget andet, valgte jeg at flytte til København, hvor jeg fik job i Bygma i Herlev som trælastsælger. Efter 4 år hos Bygma fik jeg job hos Rationel, hvor jeg i dag er ansat som salgskonsulent med distrikt i Hovedstaden, dele af Nordsjælland, Vestsjælland og Bornholm.

Jeg er glad for mit job, som hver dag udfordrer mig og giver mig mulighed for at komme meget rundt i trælasterne. Jeg håber derfor, at jeg kan være med til at inspirere folk til at melde sig ind i FUT, så der er endnu flere, der får mulighed for at deltage i arrangementer i både ind- og udland samt være en del af det netværk, som FUT jo også er, på kryds og tværs i branchen med medlemmer fra både trælaster, byggemarkeder og leverandører.

Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at være en del af FUTs bestyrelse og glæder mig til at være med til at bidrage med nogle nye tiltag og styrke netværket i FUT.

bo_223x223

Bo Louring
Jeg hedder Bo Louring og er den ”nye dreng i klassen”. Jeg har været gift med den samme kvinde i snart 25 år, har to voksne døtre og bor i Risskov ved Århus. Trods min fremskredne alder på 57 år løber jeg hvert år halvmarathon og forskellige andre motionsløb. Har gennem årene gennemført 10 maraton i Danmark og Tyskland.

Jeg er håndboldmålmand i IK Skovbakken (old boys), styrketræner og er havemand herhjemme.

I mange år var jeg formand for bestyrelsen i Skovbakken Håndbold, men jeg fik lyst til at prøve kræfter med andre bestyrelsesudfordringer, og det sker nu i Idrætssamvirket, ”Den Blå Rambla”, og på Idrætsdaghøjskolen; alt sammen i Århus. Og så passer jeg posten som formand for vores grundejerforening.

Jeg kom i lære i 1978 ved Barnow Århus Tømmerhandel og var der i ca. 5 år i alt. Herefter har turen været over Det Danske Trælastkompagni i Århus (af to omgange), Dansk Interpares, A/S Søren Arnbak, Stora Enso i Kolding, Tarkett og Wimex. Nu er jeg salgschef hos Kjellerup A/S, hvor jeg har været siden 2013.

Jeg har været medlem af FUT så længe, at mange tror, jeg har været i bestyrelsen tidligere, men det er ikke tilfældet. Jeg har været glad for FUT, da foreningen har arrangeret mange ture til udlandet, forskellige virksomhedsbesøg og spændende generalforsamlinger, som jeg har deltaget ivrigt i gennem de mange år.

Jeg har opbygget et stort netværk, som jeg nyder stor gavn af i min daglige gang i branchens mangeartede virksomheder. Mange af kollegerne i branchen har jeg også fået et personligt venskab med, som har holdt i mange år.

Jeg går ydmygt til opgaven og lægger mit arbejde i FUT, hvor der er behov. Jeg håber at kunne tilføre FUT flere medlemmer ved at fortælle de unge mennesker om FUTs fordele og det enestående netværk, man kan udvikle gennem FUT. Og så håber jeg naturligvis, at jeg kan bidrage til at skaffe erhvervsklubben nye medlemmer.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top