Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

UU-vejledere skal høre om karrieremuligheder i byggecentre

fut_dbc_annonce-fremtidsparat

En faglig uddannelse i et byggecenter åbner for en verden af muligheder. Det er ikke nogen nyhed for folk, som arbejder i branchen. Men denne viden er ikke så udbredt, som den burde være.

Derfor lancerer Danske Byggecentre en rekrutteringskampagne, som skal sprede denne viden til unge mennesker, deres forældre, deres lærere og deres uddannelsesvejledere.

De kommunale UU-vejledere vil få særlig opmærksomhed i årets kampagne. En erfaren trælastdirektør og en tidligere forstander for en handelsskole er på vej rundt og besøge UU-vejledningskontorer i Danmark og fortælle om de mange muligheder med udgangspunkt i egne erfaringer fra et langt arbejdsliv.

UU-vejlederne vil også blive inviteret på besøg i en håndfuld byggecentre. Her vil de møde elever fra branchen og HR-chefer fra de store kæder. De vil få lejlighed til ved selvsyn at opleve, hvad hverdagen i et byggecenter byder på af spændende opgaver.

Et andet højdepunkt i kampagnen bliver årets Byggecenterdag den 12. januar 2017. Her inviterer byggecentre landet over skoleklasser og deres lærere på besøg, så de unge mennesker kan få en fornemmelse af, hvad branchen har at byde på.

Digitalt er kampagnen forankret på www.karrierestigen.dk, som samler viden og inspiration om branchens uddannelser, og hvad de kan føre til. Kendskab til hjemmesiden vil blive spredt på sociale medier, hvor engagerede elever vil dele deres oplevelser og fungere som et korps af digitale ambassadører.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top