Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Tidens ’hotteste’ tema var på dagsordenen da Erhvervsnetværket besøgte RIAS

FUT Erhvervsnetværk afholdt d. 2. marts årets første netværksmøde hos RIAS A/S i Roskilde.

Hele 25 dedikerede FUT’er både fra forhandler og -leverandørleddet havde valgt at bruge en eftermiddag på at netværke og samtidig blive klogere på et af tidens hotteste temaer – Bæredygtighed i byggeriet.

Mødet startede med at Anders Topp, Division Manager hos RIAS, bød velkommen og fortalte lidt om RIAS A/S. Herefter guidede han selskabet sikkert rundt i blandt højteknologiske robotter i produktionen. Rias er den største udbyder af plasthalvfabrikata i Danmark og er leverandør til alle grene af byggeriet, industrien og den offentlige sektor.

Dernæst blev det tid til dagens foredragsholder – Hannah M. Brejnholt, Bæredygtighedschef i XL-BYG. Hannah er en erfaren dame indenfor bæredygtighed, idet hun har en lang international karriere bag sig, hvor hun primært har arbejdet med bæredygtighed.

Hannahs foredrag ‘Byggeri og bæredygtighed – hvorfor er det så vigtigt?’ er jo et tema der er på alles læber.  Vi ved, at byggeriet står for hele 40% af de globale udledninger af CO2, så hvad er vores rolle i at nedbringe udledningen af f.eks. CO2 og affald? Hvad skal vi? Hvad vil vi? Og hvordan?

Hannah levendegjorde de nye realiteter i byggebranchen og efter indlægget, gik snakken lystigt blandt deltagerne. Her blev der diskuteret cirkulær økonomi, og hvordan vi i fællesskab i byggebranchen, får løst de spændende udfordringer som fremtiden byder på.

Kl. 15 blev det tid til at sige tak for i dag og et STORT tak til RIAS A/S for at lægge hus til arrangementet.

Kommende netværksmøder:

Næste Erhvervsnetværksmøde bliver hos Troldtekt A/S i Troldhede (Videbæk) d. 24. maj. Her vil dagens indlæg være fra Marius Pedersen A/S – hvordan løser vi nogle af de praktiske udfordringer omkring genanvendelse af byggeaffald.

Nærmere dagsorden og mødetid kommer snarest.

Tilmeld dig netværksmøderne:

Vil du med til næste netværksmøde hos Troldtekt? Så kontakt Per Rasmussen fra FUT:

Mail: pra@kundedemo.kreativpartner.dk eller tlf.: 20 25 77 09

HUSK – Alle i branchen er velkommen til vores FUT’s netværksmøder. Er du, som leverandør, ikke medlem af FUT Erhvervsklub, er du velkommen til at deltage på prøve, inden du melder dig ind.

Håber endnu flere leverandører og tømmerhandlere tilmelder sig næste gang FUT samler branchen, hvor alle forgreninger mødes og udveksler brancheerfaringer, sparrer, præsenterer nye produkter og processer, fortæller om spændende oplevelser, nye gode ideer og viden m.m.

Vel mødt til næste møde!

       

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top