Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Outline Vinduer bliver en del af FUT Erhvervsklub

outline vinduer

Det er med stor glæde, vi i FUT nu kan offentliggøre et samarbejde med Outline Vinduer som træder ind i FUT erhvervsklub.  Vi ser frem til et frugtbart samarbejde, hvor vi sammen med Outline, forhåbentlig i samarbejde kan lave interessante arrangementer for vores medlemmer, der skal være med til at øge produktkendskabet og give vores medlemmer bedre rådgivningsmuligheder ude i trælast- og byggemarkederne.

”For Outline Vinduer er et samarbejde med FUT en naturlig forlængelse af det samarbejde vi allerede har med trælaster og byggemarkeder over hele landet. Vi har konstant fokus på at videreudvikle både produkter og services som skiller sig ud og hos os er ”Easy Business” for vores kunder et mantra, som vi lægger os i selen for at følge hver eneste dag. udtaler salgschef Claus Petersen Koch og fortsætter: ”Derfor er alle former for netværk og sparring vigtige elementer i vores mål om at højne kendskabet til og præferencen for Outlines danskproducerede kvalitetsvinduer og –døre. Vi ser frem til et spændende samarbejde med FUT og deres mange medlemmer ”, ”

Outline Vinduer er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Alle produkter baserer sig på kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Danmark. Vinduer og døre skræddersyes efter kundens ønsker og behov og leveres med markedets hurtigste leveringstid ned til 7 dage.

Outlines produkter sælges gennem trælaster og byggemarkeder over hele landet til både professionelle og private kunder. Målsætningen for Outline Vinduer er, at de skal være trælastens foretrukne leverandør og samarbejdspartner.

Outline Vinduer har base i Farsø og beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Outline Vinduer er en del af Inwido-koncernen, Europas største udbyder af døre og vinduer med 3.100 ansatte i 8 lande.

Læs mere på www.outline.dk

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top