Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Netværksmøde hos Ardex Skandinavia

Torsdag d. 24. november var det tid til FUT’s kvartalsmæssige netværksmøde. Denne gang var det Ardex Skandinavia i Hedensted, der var vært. 20 FUT’er havde valgt at lægge vejen forbi til netværksmødet. De fremmødte var pænt repræsenteret blandt ansatte i leverandørleddet, tømmerhandlere, proffcentre og byggemarkeder.

Dagens vært, den familieejede virksomhed, Ardex Skandinavia, har i mere end 60 år været kvalitetsførende inden for gulv- og flisebelægning. Ardex-koncernen er i dag en stor international virksomhed med 47 datterselskaber og 2.500 medarbejdere i over 50 lande på alle kontinenter.

Dagen begyndte med kaffe og kage og velkomst ved FUT’s formand, Bo Louring, inden Lars Rasmussen fra Ardex viste deltagerne rundt på fabrikken og det store lager.

Herefter bød Ardex på frokost, mens der blev netværket, udvekslet anekdoter og nye kontaktet blev etableret – på kryds og tværs af kæder, faggrupper og alder.

Endelig blev det tid til dagens faglige indlæg ved Sune Enevoldsen fra PEFC Danmark. Sune holdt et interessant indlæg om certificering af træ. Herunder hvordan standarder udvikles og hvilke hensyn der skal tages til certificerede skove.

Til slut rundede FUT’s Erhvervsklubansvarlige, Per Rasmussen, dagen af med et tak for deltagelsen og et endnu større tak til Ardex Skandinavia for det gode værtskab og den fine forplejning.

Kommende netværksmøder:

I det nye år kan du glæde dig til netværksmøder hos: RIAS, Troldtekt, DLH., og PA Savværk. Dato og tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men det kommer så hurtigt som muligt.

Tilmeld dig Netværksmødet

Vil du med? Så kontakt Per eller Jesper fra FUT:

Per Rasmussen: pra@fut.dk eller tlf.: 20 25 77 09

 

HUSK – Alle i branchen er velkommen til vores FUT’s netværksmøder. Er du, som leverandør, ikke medlem af FUT Erhvervsklub, er du velkommen til at deltage på prøve, inden du melder dig ind.

Håbet er, at endnu flere leverandører og tømmerhandlere tilmelder sig næste gang FUT samler branchen, hvor alle forgreninger mødes og udveksler brancheerfaringer, sparrer, præsenterer nye produkter og processer, fortæller om spændende oplevelser, nye gode ideer og viden m.m.

Vel mødt!

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top