Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

MV Produkter er med i FUTs Erhvervsklub

Vi har i MV Produkter valgt at blive medlem i FUT’s Erhvervsklub, da vi mener, at foreningen rammer en bred vifte af folk inden for trælast og byggemarkeder. Samtidigt henvender FUT sig til det segment, vi også ønsker at henvende os til indenfor byggeriet.

MV Produkter blev etableret i 2015 i Gørding. Baggrunden for opstarten af MV Produkter er det store kendskab til murværk. Herunder kendskab til de skader, som den traditionelle afrensningsformer og muresyre, forvolder.

Efter at have testet produkter fra udvalgte leverandører, etableres kontakt til det amerikanske firma i Kansas, der har udviklet renseprodukter siden 1939.

Der udvikles ”Klar til brug” renseprodukter tilpasset det danske marked i samarbejde med amerikanerne. Produkterne udvikles til erhvervsmæssigt brug, med murer og entreprenører som kunder. Specielt når der bygges nye bygninger er det vigtigt for leverandørerne af disse, at levere et rent og flot slutprodukt, hvor murværket står som forventet af kunden.

Primo 2016 sælges de første produkter gennem trælasterne. Først Davidsen og 10-4 Tømmerhandel, herefter forhandles MV Produkter i alle førende trælaster i Danmark

Du kan se hele vores produktprogram på mvprodukter.dk

 

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top