Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s nye bestyrelsesmedlemmer – Kenneth Fribæk

Jeg er 45 år og gift med Line. Sammen har vi vores dejlige døtre, Cille på 19 år og Sofia på 15 år og vi bor i Odense.

I fritiden skal motionscenteret helst besøges 5-6 gange ugentligt. Vores lille hund lufter Line og jeg sammen.

Vi er meget rejselystne i vores familie og rejser mindst 2 gange årligt. Vinterrejsen skal helst gå til eksotiske destinationer som Caribien eller Mexico.

I hele min opvækst har jeg været en del af trælastlivet fra sidelinjen. Med en far, der var ansat i FK Byggematerialer i Odense, lå det lidt i kortene, at det også var den vej, jeg skulle slå mine folder. Det var dog i midt 90’erne ikke muligt at finde en elevplads i branchen. Efter endt elevtid i tøjbranchen kom jeg dog hurtigt tilbage.

Jeg har arbejdet både som lagermand, intern sælger, ekstern sælger, teamleder og salgschef inden for trælast. Med mere end 25 års erfaring fra branchen har jeg efterhånden et bredt fundament af viden og erfaringer, som jeg med glæde deler ud af.

I mit nuværende virke som salgschef for forhandlersalg i Global Timber har jeg været ansat de sidste 3 år.

Bestyrelsesarbejdet varetager jeg i forvejen i vores grundejerforening og på min datters efterskole. Jeg skal i FUT’s bestyrelse varetage arrangementer for både elever og øvrige medlemmer. Jeg glæder mig til nogle oplevelsesrige ture, hvor det faglige skal gå hånd i hånd med sociale aktiviteter.

Jeg håber og tror, at vi i den nuværende bestyrelse kan gøre det attraktivt at være medlem af FUT med nye tiltag og arrangementsformer.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top