Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s nye bestyrelsesmedlemmer – Kasserer Patrick Müller

Jeg er 32 år og bosiddende i Sydjylland, hvor jeg bor sammen med min kæreste.

Jeg arbejder til dagligt for Bygma på Amager i en ekstern funktion som intern sælger, hvor min primære beskæftigelse er vejledning og salg af byggematerialer til professionelle håndværkere.

Jeg har siden 2013 været beskæftiget indenfor byggebranchen både som en del af en trælast, men også ude i leverandørleddet som salgskonsulent, hvilket har givet mig et indblik i branchen fra flere vinkler, som er noget, jeg bruger hver eneste dag i mit arbejde.

Min fritid holder jeg af at bruge sammen med mine venner, min kæreste og familie samt gå lange ture ved vandet og i naturen. Jeg er også meget musikinteresseret, og jeg bruger derfor noget af min fritid på at producere musik på hobbyniveau.

Som en del af FUT vil jeg gerne bruge min tid på at fremskynde alle de gode aspekter af en stærk branche, hvor mulighederne er mange, samt være med til at støtte op omkring nye elever, som vælger denne branche, som, jeg mener, er den bedste branche, man kan være i.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top