Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s nye bestyrelsesmedlem – Nicolai Cedergreen Sonne

Nicolai Cedergreen Sonne, Københavns Listefabrik

Jeg er 24 år gammel og bor på Østerbro, i København. Jeg arbejder til dagligt som sælger på Københavns Listefabrik, som er en del af Østerbro Tømmerhandel koncernen.

Københavns Listefabrik er en nicheforretning, hvilket gør, at vores forespørgsler og projekter er super spændende.
På ”Listen” kan man virkelig nørde træsorter og specielle profiler.

Jeg startede på Københavns Listefabrik i start januar 2020 efter endt uddannelse på HHX – Unord Lyngby, samt lige kommet hjem efter min værnepligt i fire måneder fra Trænregimentet i Aalborg.
Jeg startede som lagermand på Københavns Listefabrik, hvor mine planer i sabbatåret ligesom mange andre unge var at tjene penge og derefter ud at rejse og udforske verden. Men det tog lidt en anden drejning. I september 2020 startede jeg som elev, og det har jeg bestemt ikke fortrudt siden, tværtimod.

I min fritid går jeg i skole hver mandag og onsdag efter arbejde i aftentimerne, hvor jeg læser HD 1 på Copenhagen Business School. Jeg er lige pt. på 3. semester på HD 1, hvor vi i dette semester har undervisning i makroøkonomi, strategisk erhvervsret og virksomhedsøkonomi. Jeg er færdig med HD 1 om ca. et år, hvilket giver mulighed for at tage HD 2 efterfølgende, hvor man vælger en specifik retning. Udover arbejde og skole bruger jeg min fritid på at træne i fitness og spille fodbold i den lokale fodboldklub på Nørrebro.

Som en del af bestyrelsen i FUT har jeg påtaget mig posten som kasserer. Jeg kan godt lide at arbejde med tal, og målet i 2024 er, at FUT skal opnå et positivt resultat uden at gå på kompromis med vores fremtidige arrangementer. Ydermere vil jeg gerne bruge min tid på at fremskønne de gode netværksmuligheder, der er på tværs af branchen. Derudover synes jeg, det er vigtigt at støtte op om de mange elever i vores branche og fastholde eleverne, da det er en branche i konstant udvikling med stort fokus på bæredygtighed, hvor eleverne på tværs af branchen kan opnå et bredt netværk.

Jeg glæder mig til at møde jer til vores kommende arrangementer og ønsker jer et godt nytår!

Nyhedsarkiv
Scroll to Top