Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUTs nye bestyrelsesmedlem – Kristina Olsen

Kristina Olsen, XL-Byg Hørve

 

Jeg hedder Kristina og jeg er ansat hos XL-Byg Grønvold & Schou i Hørve.

I fritiden kan jeg godt lide at være aktiv. Jeg træner en del i fitness og udover det, kan jeg godt lide at være ude i naturen. Min absolut ynglings ting er at tage på roadtrip. Om det så er i Danmark eller når jeg er ude og rejse. Jeg interesserer mig også en del for motorsport – F1 og rally – og bare biler generelt.

Jeg er flyttet fra Sverige til Danmark for cirka 2,5 år siden, hvor jeg arbejdede som koordinator hos et tolkefirma og havde samtidigt en fod indenfor modebranchen.

Jeg gik længe og følte, at jeg ville prøve kræfter med noget andet, men jeg vidste ikke, hvad det skulle være. Jeg var træt af, at det meste af korrespondancerne foregik gennem virtuelle møder/over mail. Jeg følte, at mange arbejdspladser lignede hinanden meget på det punkt.

Jeg præsenterede min problemstilling for min far, som er ejer af et håndværkerfirma. Han sagde, at jeg bare kunne komme til Danmark og sælge nogle byggematerialer til ham. Han mente det mest som en joke, da han sagde det. Men jeg svarede med det samme; ‘Det lyder spændende! Hvordan kommer jeg ind i branchen?’.

Nogle måneder senere flyttede jeg til Danmark og kom i lære hos XL-Byg Grønvold & Schou i Slagelse.

Nu, to år senere, er jeg ansat som proff/trælast sælger i XL-Byg Grønvold & Schou i Hørve. Jeg føler virkelig, at jeg har valgt den rigtige branche. Jeg elsker, hvor alsidig vores branche er, hvordan der er konstant udvikling, og at intet står stille. Jeg har mødt så mange spændende og interessante mennesker, blandt andet igennem FUT.

Noget af det fedeste ved vores branche er, at den bygger på relationer – det er noget af det første Bo, vores formand, lærte mig. I en verden, hvor alting er digitaliseret, og de fleste møder foregår over Zoom, synes jeg, at det er så fedt, at personlige relationer har en så stor betydning for vores branche!

Nyhedsarkiv
Scroll to Top