Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s bestyrelsesmedlemmer – Sean H. Bohnstedt-Pedersen

I branchen siden 2016. 2 år som elev i XL-Byg Outrup, 2 år som færdiguddannet hos XL-Byg Outrup, 2,5 år hos Stark Skjern. I alt: 6,5 år.

Før min start i branchen tog jeg en HHX og en finansøkonom.

Fritiden bliver brugt på venner og familien med diverse udflugter.

Hobbyen består af lidt mere arbejde på forældrenes sommerhus, hus og søsterens kolonihavehus og golf, når vejret holder.

Familiesiden består af mine forældre og 3 søskende.

Hvad vil jeg i FUT? Jeg vil gerne være med til at vækste og hjælpe folk til at få skabt et netværk på tværs af de forskellige kæder og leverandører. Nu er det mest ude ved vestkysten, jeg selv har arbejdet, og man taber meget hurtigt fornemmelsen af, hvad der sker i de andre dele af landet, hvilket netværket i FUT kan være en hjælp til at ændre på.

Derudover vil jeg gerne igennem FUT være med til at udbrede kenskabet til vores branche og forsøge at gøre den mere attraktiv for nye folk, da vi desværre tit ser, at det er Tordenskjolds soldater, der flytter rundt blandt de forskellige trælaster og leverandører.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top