Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s bestyrelsesmedlemmer – Michele Tybjeg Knudsen

Jeg hedder Michéle Tybjerg Knudsen og er 24 år gammel.

Jeg er nærmest født til at være i denne branche, min far er tømrer og min papfar er entreprenør.

Første gang jeg var med min papfar ude på pladsen, var jeg en lille bitte pige, som kun lige kunne se ud ad vinduet i maskinerne, og jeg har altid været fascineret af, hvad denne branche bar med sig.

Jeg arbejder til dagligt som handelstrainee hos XL-Byg Sdr. Omme, hvor jeg sidder som intern sælger, mest med erhvervskunder, men også en del privatkunder. Mit ansvarsområde er gulve, klinker, og alt hvad der hører til dette område.

Dette giver en spændende arbejdsdag, og aldrig en dag er ens.

Jeg har arbejdet hos XL-Byg i snart 2 år og er færdiguddannet til maj.

I fritiden dyrker jeg fitness, er sammen med min familie og venner og har fritidsarbejde på Sdr. Omme Kro, derud over er jeg utrolig kreativ.

Jeg bor lidt uden for Brande sammen med min kæreste.

I FUT ønsker jeg at bidrage til, at endnu flere bliver opmærksom på os og få eleverne til at fastholde medlemskabet, når de ikke længere er elever. Jeg brænder for det kæmpe netværk, FUT bringer med sig, og jeg ønsker at gøre flere opmærksom på det kæmpe netværk, man kan blive en del af.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top