Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s bestyrelse – Næstformand Kirstine Vestergaard

 

 

 

 

 

 

 

Man kan vel egentlig sige, at jeg er født ind i branchen. Jeg kan huske den første gang, jeg var nede og besøge min far i FK Byggematerialer og var meget optaget af murerværktøjet og fliseudstillingen. Dengang kunne jeg knapt nok nå op til skrivebordskanten.

I slutningen af gymnasiet fik jeg et job som servicemedarbejder i STARK Odense – hvad der var tænkt som midlertidigt job i mit sabbatår. Det fangede min interesse! Det blev til en elevplads og efterfølgende ansættelse.

Til dagligt sidder jeg som intern sælger. Det giver en spændende arbejdsdag med mange forskellige arbejdsopgaver indenfor både udvikling og byggepladsdrift.

Mine fritidsaktiviteter bærer også præg af, at jeg foretrækker alsidighed. Jeg har altid gang i kreative projekter. Det kan være alt lige fra møbler til smykker til malerier og tegninger. Mit nyeste, igangværende projekt er at lære programmering i HTML. Jeg kan også godt bruge en del tid på gaming. Ved siden af mit arbejde læser jeg også HD.

Jeg er med i STARK-elevkorpset på Fyn. Jeg brænder for at få flere unge ind i vores branche og fortælle om alle de muligheder, den rummer. Det er også derfor, jeg har valgt at være med i FUT’s bestyrelse.

Jeg ønsker at kunne bidrage til at skabe gode rammer for branchens elever: Mulighed for netværk, kurser, foredrag og lærerige, spændende oplevelser. Alt sammen noget, der vil styrke udviklingen i branchen.

Kunne du tænke dig at blive medlem af bestyrelsen eller på anden måde at være en aktiv del af FUT’s arbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig på: kve@kundedemo.kreativpartner.dk

Nyhedsarkiv
Scroll to Top