Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s bestyrelse – Laura Amalie Ejlerskov Poulsen

 

 

Jeg kom lidt tilfældigt ind i branchen. Efter min STX på Roskilde Gymnasium tog jeg et sabbatår, hvor jeg arbejdede som lærervikar, og på Bakken – hvor jeg også tidligere har arbejdet. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg ville, så da det blev foreslået, at jeg søgte ind i byggebranchen, tænkte jeg ’hvorfor ikke’. På det tidspunkt, anede jeg knap nok, hvad en skrue var, og havde ingen idé om, hvor mange forskellige, der egentlig fandtes. Jeg havde gåpåmod, og man kan sige, at branchen har slået benene væk under mig.

Jeg fik en elevplads hos Knud Larsen Byggecenter, hvor jeg blev udlært fra i august 2020.

Til daglig sidder jeg som trælastsælger, hvor ingen dage ligner hinanden. Jeg elsker, hvor varieret min dagligdag kan være. Den kan byde på tilbudsgivning, ordreafgivelse, byggepladsbesøg, vareopfyldning, omrokering m.m.

Derudover er jeg blevet mentor for vores nyeste elev. Det er en opgave, som jeg værdsætter at have fået. Jeg har en passion for branchen og nyder at kunne lære det fra mig, som jeg har lært, så de kan se, hvor spændende det er. Dette er blandt andet en af grundene til, at jeg blev en del af FUT. Jeg har en ambition om at få flere unge mennesker med i FUT, da de er vores fremtid. FUT er en meget givende forening, der bidrager med et godt netværk og gode sammenkomster i form af diverse oplevelser, kurser, foredrag, mm.

Jeg ser frem til at møde jer på en af vores spændende arrangementer.

Kunne du tænke dig at blive medlem af bestyrelsen eller på anden måde at være en aktiv del af FUT’s arbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig på: lpo@kundedemo.kreativpartner.dk

Nyhedsarkiv
Scroll to Top