Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s bestyrelse – Kasserer Peter Brøchner Sørensen

 

 

2004 startede jeg som arbejdsdreng i STARK Bønnelycke, og der fandt jeg hurtig interesse for branchen.

Det var ikke en karrierevej, jeg havde overvejet før, men da direktøren en dag spurgte, om jeg ville starte som elev, sagde jeg ja tak, og det har jeg ikke fortrudt.

Da min elevtid sluttede i 2009, var branchen stadig mærket af finanskrisen, men jeg fi k alligevel et job som salgsassistent i STARK’s nye trælast i Køge.

Efter nogle gode år i STARK fik jeg muligheden for at komme til Bygma Roskilde, hvor jeg startede i 2013.

I dag sidder jeg som intern sælger i Bygma Roskildes projektafdeling, hvor jeg hovedsageligt beskæftiger mig med salg til små og store erhvervskunder.

Stemningen og kollegaskabet har altid været godt, uanset hvilken trælast jeg har været i, og det er noget, jeg sætter stor pris på ved denne branche.

Fornylig blev jeg tilbudt kassererposten i FUT, hvor jeg ser frem til at bidrage til foreningens videre udvikling og lære nye branchefolk at kende.

Privat bor jeg i Havdrup på Midtsjælland, hvor fritiden går med at male, læse bøger og bygge med Lego sammen med min kæreste og lille datter

Kunne du tænke dig at blive medlem af bestyrelsen eller på anden måde at være en aktiv del af FUT’s arbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig på: pebs@kundedemo.kreativpartner.dk

Nyhedsarkiv
Scroll to Top