Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Mød FUT’s bestyrelse – Jesper Halle Haslund

 

 

Jeg har altid være i byggebranchen, siden jeg gik ud af skolen. Jeg er udlært som maskinsnedker og har efter det arbejdet med gulve, indtil jeg en dag tænkte, der skulle mere til, så jeg sendte en uopfordret ansøgning til Davidsen Tømmerhandel Fredericia, og så er det ellers gået slag i slag derfra.

I FUT sidder jeg med ansvaret for Erhvervsklubben og Erhvervsnetværket sammen med Per.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få noget mere gang i vores netværksmøder.

Vores første møde, som blev afholdt ved Rheinzink, var en stor succes. Men coronaen satte desværre en stopper for de næste par møder.

Jeg glæder mig til, at vi får alle arrangementer op at køre 100 %, så vi kan give noget tilbage til medlemmerne i FUT samt til FUT Erhvervsklub.

Min FUT-tid har desværre været plaget af corona, men vores jubilæumsfest sidste år var en fantastisk oplevelse. Det at møde alle de mennesker, som brænder for branchen og som netværkede på kryds og tværs. Hele aftenen var bare helt i gennem en vidunderlig oplevelse og fed fest.

Kunne du tænke dig at blive medlem af bestyrelsen eller på anden måde at være en aktiv del af FUT’s arbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig på: jha@kundedemo.kreativpartner.dk

Nyhedsarkiv
Scroll to Top