Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Michelle Olsen er ny formand i FUT

 

michelle_223x223

På generalforsamlingen i starten af november var det skiftedag på formandsposten i FUT, hvor Michelle Olsen overtog efter Jim Linderod Christensen, der helt efter planen trådte ud af bestyrelsen.

Michelle Olsen er 24 år og har siddet i FUTs bestyrelse de seneste to år. Her er lidt mere info om den nye formand.

Jeg arbejder til dagligt hos Plastmo som salgskonsulent og dækker Fyn og Sønderjylland, hvilket har gjort at jeg netop er flyttet fra Køge til Odense.

Jeg har været hos Plastmo i 5 år, hvor jeg blandt andet har siddet i kundeservice og tidligere haft København som distrikt.

Jeg kom ind i FUT Bestyrelsen for 2 år siden, hvor jeg har haft ansvaret for vores fagblad og PR i samarbejde med Odsgard.

På de blot 2 år jeg har været en del af FUT, har det givet mig et utrolig stærkt netværk i branchen jeg ikke vil have kunne opnå uden FUT. Det unikke ved, at være en del af FUT, er at man får sparringspartnere fra hele landet – kunder, forhandlere og konkurrenter iblandt.

På de 2 år har FUT været igennem noget af en forandring. Jeg har været med til at skabe det look, som FUT har i dag. Vi har brugt mange ressourcer på, at modernisere og få det hele up to date. Det har været sådan en sjov rejse, som vi stadig er på.

Vores mål for det næste år, er at vende skuden for faldende medlemmer i foreningen. Vi vil skabe endnu mere værdi for vores medlemmer, gøre FUT en endnu større spiller for branchen og alle de virksomheder, som vores branchen besidder.

Vi vil skabe flere unikke og spændende rejsemål, som gør det svært for alle, ikke at springe med på.

Med så sjove, spændende og inspirerende 2 år bag mig, ser jeg endnu mere frem til 2 år som formand, forkvinde 😉

Nyhedsarkiv
Scroll to Top