Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Metabo har meldt sig ind i FUTs erhvervsklub

metabo-ny

Vi ser frem til et godt samarbejde med FUT. Vi har fokus på at styrke vores samarbejde med trælaster og byggemarkeder og ser FUT som et relevant forum.

Hos Metabo ved vi, at udvikling og innovation går hånd i hånd, og derfor er information og formidling vigtige parametre. Feedback fra vores kunder og fra håndværkerne, der bruger maskinerne, er super vigtigt input for at udvikle fremtidens produkter til fremtidens håndværkere.

Metabo er en tysk producent af elværktøj med rødder helt tilbage til 1924. I dag fokuserer vi på at fuldføre vores vision: “Den kabelfrie byggeplads“, hvilket vi nærmer os med vores nye LiHD-batterier, der kan levere den energi, der er nødvendig for de meget krævende maskiner. 18 V programmet består af 80 maskiner, der kan køre på samme batteri.

Som et bevis på vores kvalitet på batterierne, giver vi en unik garanti, der gælder i hele 3 år – med andre ord: Vi garanterer, at batterierne holder i 3 år, uanset antal opladninger – ellers får kunden et nyt!

Vi har et meget bredt program, der udover håndholdt elværktøj omfatter pumper, kompressorer, luftværktøj, stationære maskiner til træbearbejdning og selvfølgelig tilbehør til det hele.

Fra professionelle til professionelle.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top