Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Medlemsskab i FUT som gavekort

FUT- Foreningen for unge trælast og byggemarkedsfolk lancerer nu et gavekort, som kan købes af alle vores medlemmer. Meningen bag gavekortet er, at man kan give det til sine medarbejdere i forbindelse med fødselsdage eller ved andre mærkedage. Det kan også gives som en anerkendelse, for god performance hos den enkelte medarbejder.

Hos FUT- Foreningen for unge trælast og byggemarkedsfolk vi vil meget gerne lytte til de gode forslag som vores medlemmer har. Vi fik en henvendelse fra Knud Skou fra XL-BYG Juelsminde Trælasthandel og den tog vi seriøst.

Knud har altid været glad for FUT og de oplevelser det har givet ham at være medlem. Derfor vil vi gerne give ham muligheden for at give de oplevelser videre til hans medarbejdere, som derved også kan komme til at opleve FUT’s ånd.

Så har du en medarbejder, der har fortjent en bonus eller en gave i forbindelse med fødselsdag, så køb et medlemsskab til ham i FUT. Som medlem i FUT bliver man en del af et stort og relevant branchenetværk, hvor tætte bånd er blevet knyttet på tværs af branchen og landsdele.

Giv din medarbejder en oplevelse for livet, og bestil i dag.

[button link=”https://kundedemo.kreativpartner.dk/gavekort-til-medlemsskab” color=”success”]Klik her og giv et medlemsskab for livet[/button]

 

Fordele ved medlemsskab-gavekortet:

✔ Branchenetværk

✔ FUT blad med relevante brancheartikler. Artiklerne går bag om branchen og leverer nyheder man ikke se i andre fagblade

✔ Mulighed for at søge legater til efteruddannelse eller praktikophold

✔ Faglige arrangementer

✔ Studierejser med faglig og socialt indhold af høj karakter

 

Værdi: KUN 350 kr.

Varighed: 1 år.

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top