Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

KRUNIKA er nyt medlem i FUT Erhvervsklub

KRUNIKA skaber et bedre arbejdsliv.

Det er overskriften for min nye virksomhed. Jeg er Tømmerhandler med stort T. Men efter 28 år i branchen har jeg startet egen virksomhed med fokus på at skabe et bedre arbejdsliv for så mange som muligt – specielt indenfor byggematerialebranchen.

Hvorfor det?

Jeg er tømmerhandler, og jeg vil arbejde for at gøre vores branche mere attraktiv blandt den nye generation. Jeg vil fortælle min historie, hvor jeg udviklede mig fra elev til direktør i samme virksomhed på 10 år, samtidig vil jeg fokusere på de mange muligheder en karriere i branchen giver. Først og fremmest vil jeg fremme fokus på at skabe god arbejdslyst og trivsel i byggematerialebranchen. Ligesom jeg arbejder med rekruttering og fastholde medarbejderne i virksomhederne og i branchen.

Hvordan gør jeg så det?

Min første erhvervsuddannelse blev engroshandelsassistent med speciale i byggematerialer og jeg dimitterede fra Mommark & Latina i 1994. Derfor virker det meget naturligt at sælge mig selv i anbrud ?

Derfor er det en fornøjelse at blive en del af Erhvervsklubben i FUT, og jeg ser frem til at bidrage til værdiskabelsen i vores branche.

KRUNIKA tager udgangspunkt i vores samarbejdspartneres styrker, udfordringer og potentialer. Sammen identificerer vi økonomisk uudnyttet værdi og fremmer et godt arbejdsliv.

Du er velkommen til at se mere på www.krunika.dk

René Krogsgaard Rønne, Tømmerhandler & Partner, KRUNIKA I/S

Nyhedsarkiv
Scroll to Top