Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Kirstine er ny i FUT’s bestyrelse

På FUT’s seneste generalforsamling, der blev afholdt online d. 7. november med bestyrelsen placeret hos Metabo, blev 23-årige Kirstine Vestergaard valgt ind i bestyrelsen, der nu består af syv medlemmer.

Hun arbejder i dag i Stark Odense, hvor hun også blev udlært i august i år. Hun startede egentlig i branchen som servicemedarbejder i butikken, efter hun havde taget en HHX på Tietgen Handelsgymnasium i Odense. Mellem gymnasiet og elevtiden i Stark tog hun på højskole i Sri Lanka og arbejdede også på en økologisk farm og et børnehjem i Vung Tau, Vietnam.

– Oprindeligt var det blot et midlertidigt job, der skulle finansiere mit sabbatår, men jeg fik hurtigt interesse for faget. Det er jo en branche, der byder på uendelig meget forskellig og nørdet viden – noget jeg elsker, udtaler Kirstine, der er stolt over at være en del af FUT’s bestyrelse.

– FUT bidrager med netværk og fællesskab til vores branche. Det er et vigtig formål! Det bliver spændende at være med til at afholde sociale arrangementer, når den her corona-situation en gang er overstået. Ellers må vi bare afholde flere online-arrangementer ligesom generalforsamlingen – det gik jo egentlig meget godt, lyder det fra det nye bestyrelsesmedlem.

Kirstine Vestergaard vil som nyuddannet bl.a. arbejde for, at ’spirer’ som hende selv får mulighed for at skabe sig et netværk i branchen, og er desuden motiveret for at gøre en ekstra indsats for, at medlemmerne kan forbedre deres kompetencer og dygtiggøre sig i FUT-regi.

– FUT skal være en udstrakt hånd for de nye i branchen og fungere som støtte – det er noget jeg vil arbejde for, slutter hun.

Som medlem af FUT’s bestyrelse har Kirstine Vestergaard fået ansvaret for indholdet i FUT-bladet og for PR sammen med næstformand Christian Lyng. Ansvaret for FUT-bladet overtager hun fra Jesper Haslund, der i stedet skal koncentrere sig om Erhvervsklubben.

Se hele bestyrelsen her…

Nyhedsarkiv
Scroll to Top