Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Jesper er ny mand i FUT’s bestyrelse

Jesper Haslund blev valgt ind i FUT’s bestyrelse på den seneste generalforsamling, der blev afholdt d. 2. november 2019 på Business College Syd i Mommark. Han er 32 år og arbejder som salgschef hos Davidsens Tømmerhandel i Fredericia. Oprindeligt er han uddannet maskinsnedker, han er næsten færdiguddannet bygningskonstruktør, og har altid drømt om at beskæftige sig med byggematerialer, så længe han ikke selv skal bygge med dem.

I FUT får han bl.a. ansvaret for indholdet i FUT-bladet i samarbejde med næstformand Christian Lyng.

Om baggrunden for at træde ind i FUT’s bestyrelse siger han:

– Jeg vil gerne være med til at udbrede kendskabet til FUT endnu mere, så flere får mulighed for at få et netværk i branchen. Jeg vil også gerne arbejde for, at lærlingene holder ved og bliver i branchen og at de vil fortsætte med at bruge FUT. Vi har allerede nogle fede arrangementer for lærlingene, elevturene f.eks., og det skal vi fortsat have, men vi skal også arbejde benhårdt for, at de bliver ved med at synes, at vi er interessante, hvis de fortsætter i branchen, siger han.

Han fremhæver bl.a. FUT’s branchefrokost, der afholdes hvert andet år, og hvor både leverandører, lærlinge og alle andre FUT-medlemmer i trælast- og byggevarebranchen kan deltage. Her bliver der både netværket, hygget og fortalt røverhistorier.

– Der kan man virkelig skabe et netværk på tværs af branchen og på tværs af landet. Det er noget af det, FUT er bedst til, lyder det fra Jesper Haslund, der styrker FUT’s bestyerelsen og bringer antallet af bestyrelsesmedlemmer op på seks.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top