Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Hvorfor skal jeg være medlem af FUT?

Som medlem af FUT har du en lang række fordele og muligheder. Det gør, at du ofte vil være et skridt foran andre trælast- eller byggemarkedsfolk, der ikke er medlem af foreningen

På arbejdsmarkedet er det altid en fordel at kende nogen eller nogen, der kender nogen. Det lyder måske banalt, men ofte er det tre ord, der hjælper dig videre i branchen. Om det er nyt job, nye anskuelser på arbejdsopgaver eller kontakt til nye leverandører. De tre ord er: netværk, netværk, netværk.

Vi arbejder hårdt i FUT på at få arrangementer stablet på benene, der gør, at du kan møde folk, der kan gavne dit professionelle virke. Lige meget om du deltager i et arrangement her i Danmark eller tager med os til udlandet, garanterer vi, at du vil møde folk fra andre kæder, måske nogen du er konkurrent med i hverdagen.

Du møder leverandører, besøger deres fabrikker og får indsigt i produkter, du måske ikke normalt sælger. Din horisont udvides konstant. Som FUT medlem har du mulighed for at deltage i disse arrangementer til en særdeles attraktiv pris. Eksempelvis var vi tidligere i Polen og besøgte Rationels fabrik. Medlemsprisen var på denne tur 500 kr. – tre dage i Polen med alt betalt.

medlemsskab

Kontante fordele
Vi arbejder hele tiden på at gøre det mere attraktivt for dig at betale dit årskontingent og støtte op omkring FUT.

Som du kan se i dette blad, er, at vi er begyndt at udvikle et fordelsprogram for medlemmer af FUT. Meningen med det er, at du som medlem skal nyde godt af nogle kontante fordele, der følger med i dit medlemskab. Første skud på stammen er samarbejdet med Borg & Bigum, hvor du som medlem har mulighed for at handle hundredvis af varer til nogle exceptionelle priser.

For dig betyder det, at du med en enkelt ordre på medlemsshoppen set i forhold til butikspriser kan have tjent dit FUT kontingent hjem. Læs mere på side 17.

Venskaber og netværk
Sidst men ikke mindst er det muligt gennem FUT at skabe nogle venskaber, der kan vare livet ud. Vi har flere aktive medlemmer, der har årtier af aktivitet i foreningen på bagen.

Hvis du kan sætte flueben ved bare en af nedenstående ting, er det eneste rigtige for dig at være medlem af FUT:

  • Vil du skabe dig et netværk i branchen, der helt sikkert vil hjælpe dig i fremtiden?
  • Vil du med til arrangementer, både indlands og udlands til særdeles favorable priser?
  • Vil du have del i vores fordelsprogram og få tilbud, som du kun igennem FUT kan få adgang til?
  • Vil du støtte trælast- og byggemarkedsbranchen og derved sørge for, at vi erhverver flere folk og branchen udvikles?
  • Have adgang til en samlet database for job i branchen?

Ja? Så er FUT noget for dig! Send en mail til fut@kundedemo.kreativpartner.dk og meld dig ind i dag!

Vil du skabe dig et netværk i branchen, så bliv medlem af FUT. Vi arrangerer bl.a. virksomhedsbesøg, studieture i ind- og udland, gokart-race og meget andet for alle vores medlemmer.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top