Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Hvem er nomineret til årets Fagprøvepris?

Traditionen tro skal vi uddele Fagprøvepriser ved årets generalforsamling d. 5. november

I år er det 22. gang, at vi uddeler Fagprøveprisen for detail- og handelselever fra vores branche. Der uddeles priser i to kategorier – Handel, Trælast og Værktøj samt Detail og Byggemarked.

Det er fagskolerne, Handelsfagskolen Odder og Business College Syd, der nominerer eleverne til Fagprøveprisen på baggrund af deres fagprøver, eksamen samt deres engagement under deres skoleforløb. Herefter er det FUT’s fagprøvekomité, som vurderer opgaverne og sammen finder frem til vindere af Fagprøvepriserne. I år består komitéen af:

 

 

 

 

 

 

Ved nomineringen bliver der lagt vægt på, at fagprøven enten er løst på en spændende og anderledes måde, eller at den viser nytænkning i problemformulering eller i bearbejdning og løsning af fagprøvens indhold. Ligesom ved eksamen bliver bedømmelsen foretaget ud fra nogle fastlagte kriterier – bl.a. hvordan opgaven er løst i forhold til problemformulering, stofbearbejdelse, brug af kilder, præsentation af stoffet m.v.

Og de nominerede elever er…

For at kunne vinde prisen, skal eleven være medlem af FUT elevperioden og selv være til stede på FUT’s Generalforsamling. Da alle elever desværre ikke kan opfylde de krav, vil der i år kun være følgende elever nomineret:

Ud over æren medfølger der også et diplom og en pengepræmie på henholdsvis kr. 10.000 (1. plads), kr. 7.500 (2. plads) og kr. 5.000 (3. plads).

Det glæder os i FUT’s bestyrelse, at vi kan hylde vores skarpe elever i branchen og belønne deres gode arbejde med denne pris.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top