Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUTs ErhvervsNetværk ‘listede’ rundt i Søborg

Efter Coronaens besværligheder og aflysninger kunne vi mødes igen, og med over 20 deltagere på plads i Københavns Listefabrik torsdag den den 3/3-22, fik alle en spændende dag i Søborg.

Formand for FUT Bo Louring bød velkommen og gav herefter ordet til René Rønne fra KRUNIKA, som informerede om dagens indhold og om sin egen baggrund for at deltage. René Rønne fortalte også kort om vores næste møde hvor han selv går på med et indlæg om trivsel på arbejdspladsen, fastholdelse af medarbejdere og rekruttering af nye ansatte.

Direktør Niels Vergmann fortalte om Københavns Listefabrik og koncernens andre forretninger, som tæller Søborg Tømmerhandel, Vejby Tømmerhandel, Østerbro Tømmerhandel, Vesterbro Tømmerhandel og Hornbæk Tømmerhandel.

Derefter gik turen rundt i den imponerende og spændende Listefabrik, som i folkemunde bare kaldes ”Listen”. Her er verdens største udvalg af lister i forskellige træsorter og længder. Haves profilen ikke på lager, ja så produceres den pågældende liste på fabrikkens egne maskiner i den tilstødende hal. Et imponerende skue og alle var imponeret over udvalget og kvaliteten.

Efter rundvisningen præsenterede Video Anarchy sin spændende og meget effektive videomarketing. Mulighederne er mangfoldige og som Poul siger: ”Vi laver ikke TV. Du ser vores arbejde på de sociale medier og websites. Mangler du filmidéer, eller demovideoer? Vi har prøvet det meste. Vi er klar!”

Det var tid til frokosten og den vigtige networking. Alle fik en god snak og en dejlig frokost. Vi fra FUT opfattede tilbagemeldingerne sådan, at det var en positiv og indholdsrig dag, og folk ser frem til næste møde.
Vi vil opfordre alle ansatte inden for branchen til at deltage i vores kommende møder. I er velkomne uanset om I er tømmerhandlere, ansat i proffen, byggemarkedsfolk, elever, eller leverandører. Det er gratis, bare der er et medlemskab af FUTs Erhvervsklub. Tag gerne en kollega med næste gang. Husk tilmelding!

Stor tak til Pia Bernth, Niels Vergmann og jeres kolleger som var værter på dagens møde. Superflot og professionelt arrangeret.

Bo Louring
Formand FUT

 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top