Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUTs ErhvervsNetværk går igen til stålet

FUT ErhvervsNetværk afholder flere gange om året netværksmøder, hvor leverandører og tømmerhandlere mødes for at gå i dialog, etablere kontakter og venskaber, dele og tilegne viden og diskutere aktuelle problemstillinger.

Af Bo Louring

Denne gang gik turen til Brædstrup, hvor dagens vært KBZINC holder til og har gjort det siden 2007. KBZINC A/S kalder sig selv den lokale blikkenslager og har 14 ansatte ud over Kenneth Brønning, som er mester.

Firmaet mestrer alt inden for tagrender, nedløb, inddækninger, kviste, beklædning, baldakiner, og andre former for afskærmning af skraldespande.

FUT ErhvervsNetværk var blevet inviteret til at afholde netværksmøde den 9. juni – og der var fin opbakning fra 18 medlemmer.

Vi startede mødet med en interessant præsentation af KBZINK, som lever af høj faglig kvalitet, hurtig levering og en fleksibel tilgang til tingene – helt nede på jorden, også med priserne.

René Rønne fra KRUNIKA gik herefter på ‘scenen’ og fortalte om ‘Projekt et bedre arbejdsliv’. Hans vigtigste erfaring fra projektet var, at man skal sikre løbende 1:1 dialog mellem medarbejdere og ledere.
Det er afgørende, at medarbejderen har dagsordenen, så der bliver talt om det, som er vigtigt for medarbejderen. Det øger sandsynligheden for større resultater og medarbejdertrivsel.

Herefter gav Morten Teglhus, svindkonsulent i Danske Byggecentre, en appetitvækker på sit indlæg til næste ErhvervsNetværksmøde, som er den 8. september hos Global Timber. Oplægget kommer til at dreje sig om en branchebaseret svindbekæmpelse, hvor det kræver, at vi kan tale om svindproblematikker i fællesskab, for at vi kan løse dem i fællesskab. Med Mortens baggrund fra politiet bliver det et spændende indlæg, der er i sigte, og det skal altså opleves ‘live’.

Efter lækre sandwich, netværkssamtaler på kryds og tværs var det tiden til, at alle skulle videre.

Tak til KBZINC for at lægge hus til FUT ErhvervsNetværk.

Næste netværksmøder:

8. september – Global Timber, Højbjerg kl. 14 – 16

24. november – Ardex Skandinavia, Hedensted kl. 9 – 11

Tilmeld dig allerede nu et af de kommende netværksmøder – kontakt:

Per Rasmussen – pra@kundedemo.kreativpartner.dk – tlf.: 20 25 77 09 eller

Jesper Haslund – jha@kundedemo.kreativpartner.dk eller tlf.: 30 80 51 73

Nyhedsarkiv
Scroll to Top