Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT støtter op om Løkke projektet og tager et socialt samfundsansvar for branchen

lokkefonden

En af FUT’s vigtigste mærkesager er at skabe og opretholde en stigende interesse for branchen. Som noget nyt i år har FUT valgt at indgå et samarbejde med Løkke Fonden.

Løkken Fondens formål er at hjælpe landets drenge på kanten ind i fælleskabet. Dette er med henblik på at styrke drengenes indlæringsevner og give dem mod og styrke til at gennemføre en kommende uddannelse eller job. For at støtte op om dette projekt har vi valgt at investere i ”Løkke Fonden Challenge”. Et indlæringsprojekt på 16 uger, hvor unge drenge mellem 16 og 21 år indgår i et udviklingsforløb, hvor de gennemgår en træningsperiode, der indeholder coaching og cykeltræning 1-2 gange om ugen.

Hele projektet afsluttes med cykelløbet ”Rundt i Danmark”. Formålet med dette projekt er at give drengene tro på sig selv og vise, at de kan langt mere, end de selv ved og samtidig give dem værktøjer til at få en mere disciplineret og struktureret hverdag.

Hvorfor har FUT valgt at støtte op om dette projekt? Det har vi, fordi vi gerne vil støtte op om vores branche på nye og fremtidssynede måder. Vores mål med dette samarbejde er at skabe en lysere fremtid for disse unge drenge og samtidig åbne deres øjne op for vores branche. FUT er med i dette projekt for hele branchens vegne. Det er vigtigt, at vi fanger nye unge menneskers interesse, så de ser, hvilke unikke jobmuligheder, der er i branchen.

Derfor vil FUT under de 16 ugers projektforløb møde op til de fælles arrangementer, dels for at fortælle og skabe fokus på vores branche, men også for at støtte op omkring disse drenge. Efter projektets afsluttede cykelløb, vil der være mange topmotiverede drenge, som enten vil have brug for et praktikforløb, elevplads, fritidsjob eller blot et virksomhedsbesøg.

Derfor håber FUT, at vores mange erhvervsmedlemmer vil støtte op om vores samarbejde og måske have muligheden for at hjælpe en del af disse seje drenge videre i deres udvikling, uddannelse, karriere og liv. Samtidig skal de da se, hvilken fantastisk branche vi er i.

Har du yderligere spørgsmål angående Løkke Fonden, kan du skrive til Michelle Olsen på: mio@kundedemo.kreativpartner.dk.

Så hvis du ikke allerede følger os på Facebook eller Linkedin, så skal du helt sikkert gøre det nu. Der er alt for meget at gå glip af.

Hjælp os med at sprede budskabet!

Nyhedsarkiv
Scroll to Top