Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT præsenterer nyt erhvervsnetværk

Af Bo Louring, FUT

Så er det en realitet, at FUTs erhvervsklub opretter et erhvervsnetværk.

Efter længere tids forberedelse er det en fornøjelse at inviterer til det første og stiftende møde.

Tirsdag 5. oktober kl. 09.00-11.00 ved Rheinzink i Brabrand er dagen, hvor FUT-ErhvervsNetværk kommer til verden.

Formålet og visionen med netværket er at skabe dialog, etablere kontakter og venskaber, dele og tilegne viden, diskutere aktuelle problemstillinger og ikke mindst at skabe et stærkt brancherelateret netværk på kryds og tværs af leverandørerne og tømmerhandlerne i byggebranchen.

Vi har talt med mange leverandører og tømmerhandlere om, at vores byggebranche mangler et erhvervsnetværk. Vi er overbeviste om, at det fysiske netværksmøde spiller en stor rolle i vores travle hverdag.

De fysiske møder ser vi dagligt i stor stil, når branchens leverandører besøger og servicerer de danske tømmerhandlere. Derfor tilbyder vi nu alle i vores erhvervsklub at blive medlem af FUT-ErhvervsNetværk.

De fem repræsentanter og tovholdere – Per Rasmussen fra Rheinzink og René Krogsgaard Rønne fra KRUNIKA, samt Niels Jørgen Lerche-Thomsen, Jesper Haslund og Bo Louring fra FUT – er glade for, at branchen nu igen kan mødes og dermed få etableret FUTs ErhvervsNetværk og på den måde udvikle vores allerede velfungerende erhvervsklub i FUT.

FUT-ErhvervsNetværk bliver 4-6 netværksmøder hvert år ved forskellige leverandører eller andre institutioner i branchen. Der vil naturligvis være en fast agenda med relevante eksterne indlæg, forskellige cases, drøftelse af problemstillinger, nyheder, sociale arrangementer, virksomhedspræsentationer og der er naturligvis taletid til alle.

Dagens agenda:

  • Velkomst ved FUT
  • Rundvisning på Rheinzink – Per Rasmussen
  • Dagens indlæg (10 min. hver) – læs mere på næste side
  • GelyGo v. Claus Boland
  • Anmeld Håndværker v. Peter Birkelund
  • Bordet rundt
  • Networking, kaffe og sandwich
  • Tak for i dag

Hvis du vil vide mere, så kontakt Niels Jørgen, njt@kundedemo.kreativpartner.dk eller tlf. 61 70 73 72

Nyhedsarkiv
Scroll to Top