Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Eventaften: Lær at håndtere stress

signe1200x630px

Grib muligheden for at få mere at vide om stresshåndtering

Som FUT medlem er du nu så heldig, at du kan deltage i vores næste eventaften, som er et foredrag i stresshåndtering og work-lift balance. Lær hvordan du passer på dig selv i en travl hverdag. Husk at du som FUT medlem kan deltage gratis og som altid byder vi på lidt mad og drikke.

Stress er desværre noget, der stille og roligt breder sig i vores samfund – så gør noget ved det, før det gør noget ved dig!
Stressen kommer ofte snigende, uden vi rigtig lægger mærke til, at vi har overskredet grænsen mellem en sund travlheds-tilstand og en usund stress-tilstand.
Det kan ramme alle!
På dette foredrag, som er et praktisk og teoretisk oplæg med enkelte øvelser og forståelige eksempler, bliver du i meget bedre stand til at spotte stresssymptomer, både ved dig selv, men også ved dine nærmeste. Din bevidsthed til at håndtere stress styrkes og vigtigst af alt – en øjenåbner for, at det er muligt at forebygge stress. Dit selvansvar styrkes.
Foredraget henvender sig til alle, som er nysgerrige efter at vide, hvad man selv kan gøre for at mindske stress og de følgevirkninger, det har. Men også opnå større nærvær og årvågenhed i dagligdagen – både på job, i fritiden og i familien/relationerne. Så automatpiloten ikke styrer hele livet.

Tid og sted
20. marts: Sundolitt, Krog Skolevej 3, 7190 Billund
27. marts: Keflico, Juelstrupparken 24, 9530 Støvring
3. april: Ardex, Marielundvej 4, 2730 Herlev

Program
Kl. 18: Velkomst og en bid mad samt vand eller øl
Kl. 18:30: Indlæg fra vært
Kl. 19 – ca. 21: Foredrag ved Signe Rønnebro

Tilmelding
Senest en uge før arrangementet til Bo Louring, blo@fut.dk. Husk at angive hvilket arrangement du vil deltage i.
HUSK: Det er GRATIS for FUT medlemmer.

 

Om Signe Rønnebro:
Signe Rønnebro har mange års erfaring med brugen af Mindfulness til at forebygge stress. Hun underviser mange, som er ramt af enten stress, depression, angst o.l. Det er både medarbejdere, ledere, selvstændige, private samt offentlige henviste fra kommunen. Hun er et rigtig godt eksempel på, at Mindfulness kan gøre en stor forskel i livet.

Signe er uddannet sygeplejerske, sundhedsterapeut, krops- og ernæringscoach, chok-traume behandler og Mindfulness træner. Hun er godkendt arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet til at forbedre det psykosociale arbejdsmiljø.

Læs mere på www.signeronnebro.dk

Nyhedsarkiv
Scroll to Top