Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Erhvervsnetværket på spændende besøg hos DLH

I rækken af Netværksmøder i FUT-Erhvervsnetværk var vi denne gang på besøg hos DLH. Et besøg der til fulde levede op til vores høje forventninger.

I forlængelse af de to tidligere netværksmøder om bæredygtighed, blev vi denne gang, klogere på alt fra EPD til LCA-regnskab

Der var fuldt hus ved DLH, med et flot fremmøde på godt 40 deltagere. Jacob Rygg Klaumann fra Dansk træforening, lagde ud med at fortælle om den massive dokumentation, som Dansk Træforening administrere og skal videreformidle i værdikæden, hvor EPD’er blot er én af mange dokumentationer.

Asser Tønnesen-Højbjerg fra Danske Byggecentre, fortalte om hvor langt de er kommet med bl.a. indtastning af matematiske værdier fra EPD´erne, således, at data kan bruges til matematisk behandling, hvoraf det bliver nemmere at udfærdige et LCA-regnskab for håndværkerne.

Thomas Kildeby Pedersen fra ABC & Concept Living, gav os et indblik i hans erfaringer med udfærdigelse af EPD ´er. Et opløftende indlæg, da Thomas kunne fortælle, at det ikke er ”raketvidenskab” at udfærdige LCA-regnskaber.

Fra oplægsholderne fik vi, et værdifuldt indblik i behandling af data i hele værdikæden. Branchen er ved at tilpasse sig de nye normer, hvor nye forretningsgange er ved et blive standardiserede.

DLH var herefter vært for lidt godt til ganen, hvor der blev netværket flittigt.

Besøget bød også på en imponerende rundvisning af lageret med Michael Jacobsen, der er segmentchef hos DLH.

Tak for en fantastisk dag.

HUSK – Alle i branchen er velkommen til vores FUT’s netværksmøder. Er du, som leverandør, ikke medlem af FUT Erhvervsklub, er du velkommen til at deltage på prøve, inden du melder dig ind.

 

Håber endnu flere leverandører og tømmerhandlere tilmelder sig næste gang FUT samler branchen, hvor alle forgreninger mødes og udveksler brancheerfaringer, sparrer, præsenterer nye produkter og processer, fortæller om spændende oplevelser, nye gode ideer og viden m.m.

Foto: Per Rasmussen/FUT Erhvervsnetværk 

Nyhedsarkiv
Scroll to Top