Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Coach Signe Rønnebro er nyt medlem i Erhvervsklubben

signe_ronnebro

Det er en fornøjelse at være blevet en del af netværket i FUT. Selvom jeg umiddelbar mest hører til den “Mentale håndværker og værktøjsbranche”, så synes jeg alligevel, jeg har min berettigelse i dette fællesskab – FUT. Byggebranchen er i fuld udvikling og opgang. Tingene går stærkt, og med det kan følge kunsten at balancere i hverdagen, så trivslen også følger med. Vores passion for at ville yde det bedste, gøre en forskel, tilbyde noget særligt i vores arbejdsliv kan i den grad gøre, at vi kommer til at sætte tempoet så højt op, at vi glemmer at mærke efter, om vi har det godt, om vores privatliv balancerer osv.

Det er også en branche, hvor der er mange mænd, og de er ikke altid så gode til at få stoppet op i ordentlig tid, før de mærker stressen nærmest lægge dem ned og er over dem. Dette håber jeg, at jeg kan være med til at gøre en forskel på. Jeg har allerede afholdt tre foredrag her i foråret sammen med en del af jer.

Det er mit håb, at I vil udnytte, at I nu har en ”Mental håndværker” med på vognen. Nogen siger, at som enkelt person kan vi noget, men sammen kan vi alt… Jeg vil gøre mit til at udbrede budskabet om, at vi skal huske at leve og ikke kun overleve.

Jeg ser meget frem til at finde ud af, hvad vi kan bruge hinanden til. I kan læse meget mere om mig på min hjemmeside www.signeronnebro.dk og I kan altid skrive til mig på sundhedscoachen@mail.dk

Signe Rønnebro

Nyhedsarkiv
Scroll to Top