Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Bo Louring er ny formand i FUT

Ved generalforsamlingen valgtes FUTs nye bestyrelse, som har konstitueret en ny formand i Bo Louring.

Efter seks år som medlem af bestyrelsen og fire år ved roret som FUTs formand, forlader Michelle Olsen formandsposten til nyligt konstituerede, Bo Louring.

Michelle har de sidste fire år sørget for sikker sejlads, men for fulde sejl i FUT. Vi skylder hende en stor tak, for sit altid store engagement, gåpåmod og professionalisme. Vi glæder os til at se meget mere til Michelle i fremtiden, for hun fortsætter selvfølgelig som menigt medlem af FUT, hvorfor vi også vil se hende til vores arrangementer!

Bo Louring tiltræder som ny formand med det samme, som det er kutyme i FUT. Til daglig sidder han som salgschef i Kjellerup A/S, hvor han er ansvarlig for alt salg i Danmark, på Færøerne og Island. Bo har trælast i blodet. Siden 1978 har han arbejdet i for nogle af de største trælasthandler og byggemarkedskæder i Danmark. Bos CV tæller mange og indflydelsesrige poster, såsom forvalter og sælger i Det Danske Trælastkompagni (nu STARK), indkøbschef hos Dansk Interpares (Nu XL-Byg) og salgschef hos Stora Enso. Privat er Bo bosat i Risskov ved Aarhus og har to døtre med sin kone.

Ikke et nyt ansigt i FUT-sammenhænge

Bo Louring er ikke et nyt navn i FUT-sammenhænge – tværtimod. Bo har gennem en årrække været et initiativrigt og utroligt værdsat medlem af FUT og senest gennem 2 år i bestyrelsen. Vi er stolte og føler os i meget sikre hænder vidende, at Bo tager over på formandsposten.

Nyhedsarkiv
Scroll to Top