Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

BetaPack er medlem af Erhvervsklubben

betapack_logo_1000x316pix

Vi er i BetaPack glade for at kunne bakke op om FUT og deres medlemmer. Vi sætter pris på det netværk og de gode relationer, som etableres i en brancheforening som FUT.
I Byg-afdelingen har vi syv dedikerede medarbejdere, som primært arbejder med udvikling, vidensdeling, salg og servicering af vores produkter til den lette del af klimaskærmen – nærmere betegnet – dampspærre, vindspærre, fugt- og radonspærre samt dertilhørende tilbehør.
Vores klimaskærmsprodukter, som sælges i flere af landets større byggemarkedskæder, er en del af et let tilgængeligt og overskueligt system, med bygbarhed og høj kvalitet i fokus.
Vi har kunder, som vi har haft gennem mange år, og det har vi, fordi vi sætter os ind i kundernes behov, opbygger et indgående kendskab til vores kunders forretning, ved hvad vi laver, og hvordan vi gør det bedst.
Den viden, vi har opbygget igennem alle de år, vi har været på markedet, deler vi gerne ud af. Det gør vi igennem byggemarkedskæderne, hvor vi bl.a. er backup til at vejlede personalet og deres kunder bedst muligt.
BetaPack A/S beskæftiger 22 dygtige medarbejdere og er med hele vejen og yder service og vejledning om både produkter, anvendelse og garanti. Så tøv ikke med at kontakte os på 70 20 87 00 eller læs mere på betapack.dk.
Foruden klimaskærmsløsninger har BetaPack mere end 20 års erfaring indenfor sælgende og innovative papemballage, displayløsninger samt folier til industrielle formål.

Peter Buch Nielsen
BetaPack A/S

Nyhedsarkiv
Scroll to Top