Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Trælastsælger til Tømmergaarden Vildbjerg – XL-Byg

  • Fuldtid
  • Vildbjerg

Du har nu mulighed for et alsidigt job med salg af byggematerialer til både håndværkere og private kunder.

Vejen til succes

Vi er åben for din baggrund. Derfor er det ikke afgørende, om du har haft et lignende job, har uddannelse eller erfaring som håndværker eller har en anden baggrund, som du tænker kunne være relevant.

Men afgørende for din succes og vores forventning til dig er, at du har erfaring med byggematerialer og lyst og talent for salg og at opbygge kunderelationer.

Du skal kunne lave skarpe tilbud og brænde for at lave en god handel både for kunden og for XL-BYG Tømmergaarden og for at give vores kunder den allerbedste service!

Sammen om succes

Vi er sammen om succesen, og derfor er det afgørende, at du både som sælger og kollega kommer med stor motivation og engagement. Du kan få kunder, som kommer til dig og som du har ansvaret for. Samtidig er det vigtigt, at du ønsker at bidrage til fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden og lykkes som et team.

Vi har derfor brug for en holdspiller, som vil medvirke til, at hele forretningen fungerer optimalt. Som medarbejder og kollega er du:

  • Serviceminded og har let til smil
  • Selvstændig og initiativrig og medvirkende til at løse de mange opgaver i forretningen
  • God til at skabe og bevare positive relationer til kunder og samarbejdspartnere

Du er vigtig for os

Derfor er det vigtigt, at du trives i jobbet hos os. Du vil opleve et spændende og afvekslende job, med stor fleksibilitet og mulighed for at planlægge og sætte præg på din arbejdsdag. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, som matcher din baggrund og erfaring og du vil blive del af et solidt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Der er tale om en stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Vi inviterer løbende til samtale og lukker annonceringen, når vi har den rette kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jens Ejner Andersen på tlf. 24256041.

Ansøg her!

Scroll to Top