Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT og Handelsfagskolen udbyder i samarbejde et AMU kursus i indeklima

Kurset giver kendskab til de grundlæggende begreber og løsninger indenfor rumakustik, ovenlys og vinduer samt ventilation.

På kurset gennemgås de faglige begreber og regler i forhold til BR20. Som medarbejder bliver du i stand til at rådgive og vejlede ud fra et helhedsperspektiv indenfor indeklimaet i boligen.
•    Ovenlys og vinduer
•    Vinduer og lysindfald
•    Rumakustik
•    Ventilation og luftskifte

Målgruppe
Letøvede faglærte og ufaglærte medarbejdere inden for branchen, der arbejder med kundebetjening, personligt salg, vareeksponering, sortiment varedeklarationer/mærkning samt principper for valg af leverandører.

Mål
Deltageren behersker metoder og aktiviteter, der kan brande og optimere salget af virksomhedens og eksterne mærker gennem oplevelser og storytelling om produktets rationelle egenskaber som kvalitet, design, nytteværdi, holdbarhed, indhold og udbytte for kunden.

Deltageren behersker mærkningsordninger og varedeklarationer i forhold til gældende lovgivning i løsning af aktuelle problem stillinger i salget i egen branche. Deltageren behersker metoder til løbende at tilegne sig faglig viden og metoder til produktlancering, og personlige redskaber til kampagneplanlægning i egen branche og forretning.

Uddannelsessted
Handelsfagskolen
Rådhusgade 56-58
8300 Odder

Tilmelding
Senest den 18. oktober via www.eftertilmelding.dk. Kviknummer 727401483682326

Tag fat i Claus, hvis tilmeldingen er overskredet – måske er der plads alligevel.

Yderligere oplysninger
Kontakt Claus Christensen, tlf. 8654 1700, clch@handelsfagskolen.dk

Nyhedsarkiv
Scroll to Top