Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Sælger til XL-PROFF center i Gjern

  • Fuldtid
  • Gjern

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg? Så er du måske vores kommende sælger i vores XL-Proff center!

Fokus på salg og kundeservice

Vi søger en medarbejder med salgserfaring og gerne med erfaring eller kendskab til branchen. Det er et job, hvor fokus er på kunden. Det er derfor afgørende for os, at du motiveres af kundekontakt, kundeservice og salg.

Vores salg er primært til professionelle, heriblandt håndværkere, og du trives derfor i håndværkermiljøet, hvor du gennem opbygning og vedligeholdelse af relationer er med til at skabe salg og løsninger, som matcher vores kunders behov.

Hovedkategorierne vi sælger varer indenfor er: Befæstigelse, El-værktøj/ håndværktøj, Arbejdstøj/sko. Det er ikke krav, at du er ekspert på disse områder, men erfaring med et eller flere områder vil være en fordel.

Opgaverne er:

  • Rådgivning, salg og servicering af kunder i butikken
  • Salgsfremmende aktiviteter som demodage og messer
  • Back up for ekstern sælger
  • Disponering med ansvar for eget område

Vi søger en kollega, som trives med en travl og dynamisk hverdag, der arbejder struktureret og derved medvirker til fortsat udvikling af vores forretning til værdi for både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi vægter, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele adressen fungerer optimalt, og at du bidrager til, at vi sammen lykkes som ét team.

Du er vigtig for os

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. Du er selv med til at sammensætte og udvikle forretningen, din hverdag og dine ansvarsområder så det er en stilling med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt. Du bliver del af et solidt, uformelt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Ansøgning

Vi inviterer løbende til samtale og lukker annonceringen, når vi har den rette kandidat, så send din ansøgning snarest muligt.

Har du spørgsmål?

Er du meget velkommen til at kontakte Proffcenter chef Martin Dueholm Sørensen på tlf. 87560725 eller Afdelingsdirektør Lars Juhl Nedergaard på tlf. 61554152.

Ansøg her.

Scroll to Top